+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

HR Projectadviseur Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR-advies met een rol die je de kans biedt om bij diverse klanten uiteenlopende HR-uitdagingen aan te pakken. Geniet van de variatie en uitdaging door het oplossen van vraagstukken en het bouwen van sterke relaties. Je krijgt de mogelijkheid om je expertise in te zetten voor het succes van je klanten, terwijl je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en bijdraagt aan een positieve werkplek. Ontdek een omgeving waar teamwork, balans en plezier centraal staan, ondersteund door uitstekende secundaire voorwaarden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Droom je er altijd al van om een kijkje te nemen in verschillende HR keukens zonder telkens van baan te hoeven veranderen? Dit is mogelijk als externe HR-Adviseur. Hier geniet je van variatie en uitdaging in je werk doordat je diverse HR-vraagstukken oppakt bij verschillende klanten.

Jij bent een graag gezien gezicht bij jouw klanten want je toont altijd oprechte interesse, denkt mee en geeft advies bij de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Bezit je een solide HR-achtergrond en breng je zelfverzekerdheid in je vakgebied mee, maar durf je ook een beetje eigenwijsheid te tonen? Dan is dit je kans om te reageren!

Als extern HR-adviseur fungeer je als de brug tussen de organisatie waar je voor werkt en diverse ondernemers die jouw klanten vormen. Je ondersteunt hen bij uiteenlopende HR-uitdagingen en speelt een essentiële rol bij het aanpakken van vraagstukken zoals arbeidsvoorwaarden en beloningen, strategische personeelsplanning, beheer van personeelsbewegingen, ontwikkelen beoordelingscyclus en hybride werkbeleid. Je waardevolle expertise en ervaring op het gebied van HR dragen bij aan het succes. Door middel van advies, coaching en ondersteuning op operationeel, tactisch en strategisch niveau help je hen hun doelen te bereiken. Door sterke relaties op te bouwen en de behoeften van je klanten goed te begrijpen, weet je deze te vertalen naar passende dienstverlening.

Je bent trots op de krachtige producten waarin jullie je onderscheiden, zoals het opzetten van functie- en salarisstructuren, beoordelingssystemen en het gebruik van TMA om talenten en motivaties te identificeren. Als HR-adviseur vervul je een leidende rol in deze projecten en ben je sparringpartner voor jouw klanten. Hierbij werk je nauw samen met junior/medior HR-collega's en collega's van andere disciplines binnen het bedrijf.

Naast de uitvoering van specifieke projecttaken krijg je de kans om relaties op te bouwen en verschillende vraagstukken aan te pakken. Met een commerciële benadering breid je het serviceaanbod voor jouw klanten uit. Je bent vaak onderweg en ontmoet veel nieuwe mensen. Door jezelf effectief te presenteren, word je een gewaardeerde adviseur.

Jouw taken als HR-adviseur omvatten onder meer:

  • Adviseren en coachen van klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen personeels- en organisatorische HR-vraagstukken;
  • Luisteren naar de uitdagingen van jouw klanten op personeelsgebied en deze vertalen naar passende producten en diensten;
  • Opmerken, initiëren en implementeren van mogelijke verbeteringen van procedures en beleid intern.
Wat wij vragen

Jij herkent jezelf in de volgende punten:

  • Een relevante afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur;
  • Je beschikt over uitstekende communicatie- en adviesvaardigheden, waarbij je in staat bent om belangen af te wegen en overtuigend te zijn;
  • Je bent zelfstandig en proactief, altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant;
  • Met jouw vaardigheden in projectmanagement ben je in staat om het overzicht te bewaken;
  • Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen het HR-vak, waarbij zowel vakinhoudelijke als persoonlijke groei voor jou belangrijk is.
Wat wij bieden
  • Een bruto maandsalaris op fulltime basis tussen de €4.000 en €5.000;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: 30 vrije dagen en een moderne premievrije pensioenregeling met de mogelijkheid om bij te sparen;
  • Laptop, telefoon en leaseauto;
  • Een plezierige werkomgeving, waar teamwork, prettige collega's en leuke teamuitjes centraal staan. Bovenal moedigen wij je aan om altijd jezelf te zijn!
  • Ontwikkel jezelf verder met het persoonlijke ontwikkelingsprogramma en de kans om theoretische kennis in de praktijk te brengen en dagelijks te leren van collega's uit diverse diensten;
  • Aandacht voor jouw werkplezier, balans en vitaliteit! Er is een eigen sportwebshop, vers fruit op alle vestigingen, een actieve personeelsvereniging en jaarlijkse deelname aan de Nationale Vitaliteitsweek met leuke activiteiten;
  • Een goede werk-privébalans. Je krijgt de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken, waarbij je de gelegenheid krijgt om een eigen werkplek te bestellen. Bovendien ontvang je maandelijks een netto internetkostenvergoeding.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al meer dan 70 jaar en is vooral gespecialiseerd in Accountancy en Belastingadvies. Ze richten zich op ondernemend Nederland en het is hun missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk en zakelijk succes. Samen met meer dan 1000 collega's verspreid over 21 locaties in Nederland en een netwerk van meer dan 30.000 wereldwijde specialisten, streven ze naar deze missie. Hier geloven ze in het belang van een werkomgeving waarin het welzijn van het individu voorop staat. Dit is niet alleen een uitspraak, maar een fundamenteel principe dat ze hebben opgenomen als de eerste strategische pijler, essentieel voor hun toekomstbestendigheid. 

Teamwork, plezier en balans zijn cruciale voorwaarden om goed werk te leveren, samen met persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit. Deze waarden definiëren wie ze zijn als organisatie. Als professional krijg je hier volop kansen en mogelijkheden, terwijl ze tegelijkertijd voor elkaar zorgen en streven naar persoonlijke groei en welzijn.

Op het kantoor in Enschede (in de buurt van Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Rijssen) werken zo'n 135 collega's. Als jij aansluit bij het team kom je terecht in een team van vier gezellige en hartelijke collega's die altijd klaar staan om samen successen te vieren en uitdagingen aan te gaan.

N.B. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Daaf is het recruitmentbureau dat deze vacature in behandeling neemt. Je kunt solliciteren via de website van Daaf, het eerste gesprek zal ook altijd met één van de medewerkers van Daaf zijn. Tijdens het gesprek met Daaf vertellen we je alles over de opdrachtgever en kunnen we al jouw vragen daarover beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in