+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 3.773 - € 5.566 p/m

Vacature in het kort

Als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening ZZP bij Maandag(R) krijg je de unieke kans om als zelfstandig ondernemer boeiende opdrachten uit te voeren binnen de regio Twente. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van projectmatig werken, terwijl Maandag(R) zorgt voor een continue stroom aan passende opdrachten. Je speelt een cruciale rol in de ontwikkeling, uitvoering en bijsturing van beleid, waarbij je dynamiek, flexibiliteit en groei ervaart. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Bij Maandag® krijg je als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP de kans om als zelfstandig ondernemer te genieten van boeiende opdrachten en de vrijheid om te groeien. Als ZZP'er bieden wij je de mogelijkheid om op projectbasis te werken tegen een aantrekkelijk tarief. Dit betekent dat je flexibel kunt zijn en toch verzekerd bent van uitdagende opdrachten. Je wordt onderdeel van ons netwerk en gaat aan de slag bij diverse gemeenten in de regio Twente. En als je huidige opdracht afloopt, zorgen wij voor nieuwe kansen die aansluiten bij jouw wensen en ambities in Twente. Samenwerken met ons als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP staat voor dynamiek, flexibiliteit en groei.

Over de functie

Als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP speel je een cruciale rol bij het ontwikkelen, uitvoeren en bijsturen van strategieën en beleidslijnen in het veld van ruimtelijke ordening (RO). Je bent de centrale figuur in de dynamische wereld van ruimtelijke planning en beleidsvorming. Jouw taken omvatten onder andere het begeleiden van bestemmingsplanprocedures en/of wijzigingen in het omgevingsplan, het beoordelen van conceptaanvragen en principeverzoeken, en het oplossen van juridische vraagstukken die voortvloeien uit jouw expertise op het gebied van ruimtelijke ordening. Indien nodig, ben je bereid om als projectleider op te treden en plannen te faciliteren en te coördineren, zowel vanuit de gemeente als van externe partijen.

In deze rol voer je onderhandelingen over plannen en projecten met diverse betrokkenen en vertegenwoordig je de gemeente in juridische procedures, mocht dat vereist zijn. Je neemt actief deel aan lokale en regionale vergaderingen en bijeenkomsten, waarbij je waardevolle netwerken opbouwt en onderhoudt. Daarnaast voorzie je het gemeentebestuur van gedegen informatie en advies door het opstellen van college- en raadsnota's en interne adviesdocumenten. Je werkt nauw samen met collega's binnen het vakgebied van ruimtelijke ordening en hebt interactie met andere afdelingen binnen de organisatie. Je onderscheidt je in communicatie met bewoners, initiatiefnemers, stakeholders en andere belanghebbenden in het kader van jouw verantwoordelijkheidsgebied.

Binnen deze rol ben je tevens het eerste aanspreekpunt voor kwesties met betrekking tot externe veiligheid en neem je andere taken op je die binnen de afdeling voorkomen. Verder draag je bij aan het beleid voor de fysieke leefomgeving en houd je je bezig met juridisch-planologische vraagstukken die voortkomen uit ruimtelijke projecten en gebiedsontwikkelingen. Je fungeert als de brug tussen de gemeente, inwoners, ondernemers en belangengroepen, en werkt samen met andere disciplines binnen de organisatie om doelgerichte oplossingen te vinden.

Kortom, als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP ben jij de drijvende kracht achter de ontwikkeling, uitvoering en bijsturing van strategieën en beleid met betrekking tot ruimtelijke ordening. Je vertegenwoordigt de gemeente in essentiële zaken met betrekking tot ruimtelijke planning en veiligheid en draagt bij aan de algehele ontwikkeling van de fysieke leefomgeving. Je bent een veelzijdige professional die sociale, economische en milieufactoren in overweging neemt bij ruimtelijke planning en beleidsvorming, met als doel bij te dragen aan een duurzame samenleving. Je hebt een passie voor het bevorderen van evenwichtige ruimtelijke ontwikkeling en werkt nauw samen met collega's, externe experts en belanghebbenden om dit te verwezenlijken.


Functie eisen
  • Een relevante afgeronde opleiding, zoals planologie of ruimtelijke ordening.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als beleidsadviseur ruimtelijke ordening bij een of meerdere gemeenten.
  • Diepgaande kennis van en ervaring met wet- en regelgeving met betrekking tot ruimtelijke ordening.
  • Je bent beschikbaar voor vaste uren per week.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur ruimtelijke ordening ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in