+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Stagiair(e) Event Management Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Booking Experts

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Heb jij een passie voor organiseren en werk je graag in een omgeving? Als stagiair eventmanagement bij een toonaangevend softwarebedrijf in de recreatiesector, krijg je de unieke kans om mee te werken aan de organisatie van diverse evenementen. Denk aan beurzen zoals de ITB in Berlijn en ons eigen jaarlijkse evenement Embrace. Je werkt samen met een ervaren team en krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van evenement concepten. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor organiseren en werk je graag in een dynamische en platte organisatie? Dan zijn we op zoek jou, naar een gedreven stagiair die zich bezighoudt met het coördineren en organiseren van evenementen zoals beurzen en kennisevents. Als jij gedreven wordt door creativiteit en organisatorisch talent, dan is dit jouw kans!

Wij zijn een toonaangevend softwarebedrijf binnen de recreatiesector en leveren innovatieve oplossingen voor bedrijven in de branche. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook offline zichtbaar te zijn om ons merk en product te promoten. Dit doen we onder andere door deel te nemen aan beurzen en door zelf evenementen te organiseren. Dit is waar jij in gaat ondersteunen!

We zijn aanwezig bij beurzen zoals de ITB in Berlijn, Second Home Beurs in Utrecht en de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Bovendien organiseren we jaarlijks ons eigen evenement: Embrace, waarbij we de nieuwste ontwikkelingen in de sector presenteren en netwerkmogelijkheden bieden.

Als stagiair eventmanagement krijg je de kans om mee te werken aan de organisatie en uitvoering van diverse evenementen binnen de recreatiesector. Je zult nauw samenwerken met ons ervaren team en betrokken zijn bij:

  • Het plannen en coördineren van onze aanwezigheid op beurzen, inclusief standontwerp, logistiek en communicatie met partners.
  • Assisteren bij de organisatie van ons jaarlijkse evenement Embrace, inclusief programma-ontwikkeling, marketing en registratie.
  • Ondersteuning bieden bij het organiseren van klantgerichte evenementen en workshops.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van evenement concepten, promotiemateriaal en communicatiestrategieën.
  • Helpen bij het evalueren van evenementen en het verzamelen van feedback van deelnemers.

Daarnaast ga je onderzoeken hoe we onze evenementen nog beter kunnen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het verzamelen en verwerken van feedback, inrichting van het proces of bijvoorbeeld onderzoek naar hoe we de events het beste kunnen vermarkten. We denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Wie ben jij?

Een enthousiaste en energieke optimist, die kansen en mogelijkheden ziet. Je bent in staat om onze identiteit te vertalen in de organisatie en aankleding van verschillende evenementen. Je bent flexibel en schakelt gemakkelijk tussen verschillende partijen, zowel intern als extern. Daarnaast voldoe je aan onderstaande:

  • Je volgt een relevante HBO-opleiding;
  • Je bent vanaf september minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
  • Je bent een aanpakker en toont lef door initiatief te nemen;
  • Je bent leergierig en niet bang om een keer een fout te maken

Waarom solliciteren?

Bij Booking Experts hebben we begrip voor de drukke schema's van jou als student, daarom bieden wij flexibele werkuren die in overleg kunnen worden vastgesteld. Zo kan jij jouw studie combineren met een uitdagende stage bij ons!

Wij bieden jou de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze ervaren eventmanagers. Als stagiair(e) zal je de kans krijgen om te werken aan echte projecten, zo creëer je een tastbaar product waarop je beoordeeld wordt. Daarnaast werk je samen met onze collega's binnen verschillende teams.

Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunch opties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers dan ook niet roken tijdens kantooruren.

We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en gaan af en toe samen eten in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje waar jij natuurlijk ook van harte welkom bent. Bij Booking Experts ben jij echt onderdeel van het team en van de organisatie!

Herken jij jezelf in deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in