+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Epe.

Mechanical Engineer– Order Engineering – Epe Epe

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tect

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Als Mechanical Engineer bij Order Engineering ben je de spil in het ontwerpen en beoordelen van mechanische en pneumatische constructies. Je werkt nauw samen met een mechatronisch team en andere disciplines, zoals Electrical en Control Engineering. Je stelt technische constructiedossiers op en denkt actief mee over verificatie en validatie. Een uniek aspect is je betrokkenheid bij het wereldwijd installeren van machines, waarbij je direct vragen van monteurs beantwoordt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als Mechanical Engineer bij Order Engineering draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen, configureren en beoordelen van mechanische en pneumatische constructies. Je vertrekt hierbij vanuit klantspecificaties, die je samen met je mechatronische team bespreekt. Deze samenwerking betreft nauwe interactie met andere disciplines zoals Electrical Engineering, Control Engineering, en documentatiespecialisten.

Je stelt technische constructiedossiers op volgens de geldende specificaties en werkinstructies van VMI, waardoor de machines kunnen worden geassembleerd, zowel in-house als bij VMI-vestigingen wereldwijd. Hierbij maak je gebruik van 3D CAD-programma’s ondersteund door PDM- en PLM-applicaties. Actieve deelname aan het nadenken over de verificatie en validatie van bedachte systemen is ook een onderdeel van je takenpakket.

Je ondersteunt andere afdelingen binnen onze klant wanneer dat nodig is en bent betrokken bij het beantwoorden van vragen van de eigen monteurs tijdens de assemblage of commissioning, die wereldwijd machines installeren.



Gevraagd

Jouw Profiel:

Zelfstandigheid en Proactiviteit: Je bent in staat zelfstandig te werken, maar hebt ook een proactieve benadering in het gehele proces. Als teamspeler draag je actief bij aan samenwerking en open communicatie.

Resultaatgericht en Accuraat: Je bent resultaatgericht en nauwkeurig in je werk, waarbij je eventuele verbeterpunten bespreekbaar maakt.

Reisbereidheid: Je bent bereid om, indien nodig, collega’s op locatie bij de klant te ondersteunen, met een maximum van 60 reisdagen per jaar.

Opleidingsniveau: Je hebt een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting op HBO/Bachelor niveau.

Carrièreniveau: Je bevindt je op het niveau van Mid Career.



Aanbod

Wij Bieden:

Internationale Toonaangevendheid: Onze klant is wereldwijd een toonaangevende, betrouwbare speler in de markt, waar je de mogelijkheid hebt om je technische kennis uit te breiden binnen Engineering.

Uitdaging en Doorgroeimogelijkheden: Door de omvang van het bedrijf zijn er voldoende uitdagingen en kansen voor doorgroei, zoals overstappen naar andere productgroepen, bewegingen tussen Order Engineering en R&D, en meer verantwoordelijkheid als lead engineer, project engineer, coördinator of in andere afdelingen binnen onze klant.

Salaris en Balans Werk-Privé: Naast een prima salaris biedt onze klant een goede balans tussen werk en privé, met een ruime verlofregeling van 40 verlofdagen, mogelijkheden voor thuiswerken en een flexibel werkrooster.

Overwerkcompensatie en Vergoedingen: VMI voorziet in royale overwerkcompensatie en vergoedingen bij reizen naar het buitenland.

Winstdelingsregeling: Er is een uitstekende winstdelingsregeling.

Opleidingsmogelijkheden: Mogelijkheden tot opleidingen, toegang tot de VMI Academy (een online leeromgeving) en interne ontwikkeltrajecten.

Internationale Mogelijkheden: Door de wereldwijde aanwezigheid van onze klant zijn er internationale mogelijkheden.

Innovatie: Innovatie staat centraal binnen onze klant, waar meer dan 5% van de jaaromzet wordt besteed aan R&D om voorop te blijven lopen in de markt.

Vitaliteitsprogramma: Onze klant heeft een vitaliteitsprogramma met diverse georganiseerde activiteiten.

Sportieve Betrokkenheid: Voor sportieve medewerkers zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende sportevenementen, vaak gekoppeld aan sponsoring van goede doelen.

Kortom, Onze biedt een stimulerende en dynamische werkomgeving met een scala aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Jeroen Gerritsen +31 643362367



Bedrijfsomschrijving

Werkomgeving bij Order Engineering:De afdeling Order Engineering bestaat uit een omvangrijk team van engineers, opgedeeld in kleinere segmenten met elk hun eigen specialisme of kennisgebied. De kerntaak van Order Engineering is het op maat maken van standaardmachines, waarbij dit kan variëren van lay-out zaken tot de ontwikkeling van volledig nieuwe modules. Binnen deze afdeling staat het streven naar de hoogste kwaliteit en voortdurende verbetering in zowel techniek als proces centraal, en deze focus zit werkelijk in het DNA van het team.In het kort: Order Engineering en Research & Development bij onze klant:Order Engineering: Deze afdeling is verantwoordelijk voor het klantspecifiek maken van standaardmachines. Aanpassingen aan de standaardconfiguraties, bekend als ‘specials’, worden doorgevoerd op basis van specifieke klantvragen. Order Engineering is opgedeeld in verschillende segmenten, waaronder Tire, Rubber, Can en Care.Research & Development (R&D): Binnen R&D worden nieuwe generatie VMI-machines ontwikkeld, die uiteindelijk evolueren naar standaardmachines. Daarnaast wordt er gewerkt aan de doorontwikkeling van bestaande machines op het gebied van techniek en waarde-engineering. Deze afdeling speelt een cruciale rol bij het blijven innoveren en verbeteren van de machineportfolio van onze klant.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in