+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.

Autoschadehersteller worden Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.350 p/m

Vacatureomschrijving

Beginnend autoschadehersteller in 4 weken! Want het is je hobby om aan auto’s te sleutelen en ze op te poetsen. Dus meer hierover leren en daarna aan het werk in het schadeherstelvak in Etten-Leur of omgeving, past jou helemaal! Reageer snel!


Waar ga je werken?

Na deze 4 weekse opleiding doe jij examen. De examens worden afgenomen door het Innovam. Als je het examen behaald, ontvang je een erkend certificaat voor basis Autoschadehersteller. Je gaat bij een schade bedrijf werken in Etten-Leur of omgeving, waar alle verschillende facetten in praktijk worden gebracht die in de opleiding zijn voorbij gekomen. Jij gaat daar aan het werk met jouw eigen specialiteit. We gaan vooraf samen kijken wat er bij jou past en wat je goed kunt. De Maintec Vakschool heeft kleine mkb-ondernemers in deze branche, maar ook zeer grote bekende schadebedrijven met vele vestigingen. Het werken in de schade kan zowel met personenauto's als met bedrijfswagens zijn.


Wat ga je doen?

In 4 weken ga je van maandag tot en met donderdag, intensief aan de slag met het hele proces van het herstellen van autoschades. Aan de Maintec Vakschool start je met plaatwerken. Je leert werken met een spotter (uitdeukapparaat) en het met de hand uitkloppen van een scherm met de juiste gereedschappen. Daarnaast ga je voorbewerken. Je bent aan het schuren, leert hoe je 2 componenten plamuur aanmaakt, hoe je plamuur aanbrengt en je leert ook hoe je moet afplakken. Ook ben je bezig in de demontage/montage. Hierbij ben je meer aan het sleutelen aan de auto.

Je gaat merken dat één van deze facetten meer je ding is dan het ander, waardoor we met elkaar ook een keuze kunnen maken in welk onderdeel jij je straks kan gaan specialiseren als je aan het werk gaat. Maintec kan voor jou een baan zoeken in Etten-Leur of omgeving.


Wat verwachten wij van jou?

Wat leuk dat je interesse hebt om autoschadehersteller te worden! Wij willen heel graag met jou in gesprek en hierna aan de slag! Graag nemen we de volgende belangrijke punten met jou door.

  • Jij hebt twee rechter handen en sleutelt hobbymatig bijvoorbeeld al regelmatig aan je auto, scooter of fiets
  • We verwachten dat je in totaal 16 dagen scholing kan en wil volgen op onze Maintec Vakschool in Zeist
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B of hebt de intentie om deze te behalen
  • Je woont in Etten-Leur of omgeving. Denk hierbij aan: Breda, Hoeven of Sint Willebrord
Wat kun je van ons verwachten
  • Je krijgt een intensieve training van 4 weken, 4 dagen in de week aan de Maintec Vakschool in Zeist. De leermeester Eric leert je graag alle kneepjes van het vak!
  • Maintec helpt jou na de opleiding aan een baan in Etten-Leur of omgeving. Wil jij zelf op zoek naar een werkgever? Bespreek de mogelijkheden met ons.
  • Een startsalaris die jij direct ontvangt wanneer jij aan het werk gaat, dit salaris ligt tussen de € 2300,- en € 2350,- bruto per maand op fulltime basis vanaf 21 jaar
  • Het is echt vakmanschap om te werken in de schadebranche. Maintec blijft ook na de opleiding met jou in contact om te monitoren of jij op de werkvloer de juiste begeleiding krijgt en kan blijven leren
  • Wil jij blijven leren en wellicht in de toekomst doorgroeien naar een andere functie? Ook dit is goed mogelijk

Heb jij een WW, Wajong, WIA, 2e spoor of een WWB? Dit is geen enkel probleem! Je kunt gewoon deelnemen aan de opleiding. In samenwerking met een coach van de gemeente of het UWV leiden wij jou op en begeleiden wij jou vervolgens naar een baan in jouw regio.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in