+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Etten-Leur.

Logistiek coordinator Etten-Leur

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.975 p/m

Vacature in het kort

Als logistiek coördinator speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele goederenstroom binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen, waaronder transport en magazijn, en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van voorraadbeheer en het proactief anticiperen op veranderingen. Geniet van doorbetaalde koffiepauzes, een marktconform salaris, en de kans om deel te nemen aan leuke bedrijfsactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als logistiekcoordinator heb je een sleutelrol binnen het bedrijf. Je zorgt voor een soepele goederenstroom, van ontvangst tot aan verzending. Dit gaat in samenwerking met o.a. de afdeling transport en magazijn. Daarnaast optimaliseer en controleer je het voorraadbeheer en blijft altijd op de hoogte van de levertijden. Zijn er vertragingen of wijzigingen? Jij weet hier raad mee anticipeert hier proactief op. Ook ben jij continu bezig met de logistieke processen binnen deze organisatie. Zie jij dat er iets verbeterd kan worden? Ook hier neem jij een actieve rol in.

Wij bieden:

Bij dit bedrijf krijg je de kans om een uitdagende rol te gaan vervullen als logistiek coördinator. Naast een belangrijke rol in het team bieden ze jou een fulltime functie (40 uur per week) in dagdienst. Dit betekent dat je werktijden tussen 07.00 en 17.00uur liggen. Geniet extra van je doorbetaalde koffiepauze en een salaris dat past bij je kennis en ervaring, met een maximum van €2975,26 bruto per maand. Ze zijn momenteel ook bezig om weer mooie activiteiten te organiseren, zoals een vrijdagmiddag borrel! Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct!

Wij vragen:

Als logistiek coördinator ben je een ware organisator in de dynamische wereld van logistiek. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, neemt initiatief en hebt een kritische blik. Je ziet het als een uitdaging om processen te optimaliseren en neemt hier graag de lead in. -Je spreekt de Nederlandse taal;
-Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Logistiek of Sopply Chain;
- Je bent stressbestendig en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een bedrijf dat een totaalpakket aan bouw- en afbouwmaterialen levert. Zij hebben een hoofdvestiging in Etten-Leur en meerdere Afhaal-Centers in de regio. Met het flexibele logistieke systeem zijn ze een betrouwbare partner voor talloze professionele bouwbedrijven. Sta jij klaar om dit team te komen versterken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in