+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eygelshoven.

Senior Mechanical Engineer Eygelshoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als senior mechanical engineer bij GDO Precision Technology kom je te werken in Eygelshoven. Hier werk je aan prachtige projecten binnen de machinebouw, zoals speciale machines voor de automotive-, levenswetenschappen-, voedingsmiddelen-, verpakkings- en energiesector, waar je als werktuigbouwkundig ingenieur je tanden in kunt zetten! Gelukkig zijn de werktijden hier flexibel, zodat je 's ochtends de kinderen naar school kunt brengen zonder problemen.

Natuurlijk krijg je een mooi salaris in een senior functietot maximaal €5200,00 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast heb je recht op 27 vakantiedagen én 13 ADV dagen, een goed pensioen en natuurlijk alles wat je nodig hebt om je werk goed en naar behoren uit te kunnen voeren. Je komt te werken in een team waarvan de gemiddelde leeftijd 33 jaar is en waar je altijd jezelf zijn. We moedigen het zelfs actief aan!

Wat ga je doen?

Binnen GDO Precision Technology in Eygelshoven ben jij de senior mechanical engineer die wij zoeken! Bij ons ontwerp je complete machines of delen daarvan, afhankelijk van je ervaring. En wat nog leuker is, je wordt al in een vroeg stadium betrokken bij de conceptfase! Zo krijg je de kans om jouw creativiteit de vrije loop te laten en te werken aan uitdagende projecten.

Natuurlijk kun je altijd terugvallen op onze Lead Mechanical Engineer van het project voor vakinhoudelijke vragen. Zo werken we nauw samen en krijgen we het "wij" gevoel!

In jouw ontwerpen houd je niet alleen rekening met de kwaliteit en veiligheid, maar ook met de maakbaarheid en montagemogelijkheden. Zo zorg je ervoor dat jouw ontwerpen niet alleen mooi zijn, maar ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Voor de meest uiteenlopende projecten maak je de tekeningen en controleer je deze en het ontwerp. Uiteraard werk je naast veel zelfstandig ook samen met je collega engineers.

Hoe is de sfeer binnen de organisatie?

Bij ons bedrijf hangt er een gezellige en informele sfeer waarbij iedereen zich thuis voelt. Bij ons mag je altijd jezelf zijn. We moedigen het zelfs actief aan! Je kunt bij alle lagen van de organisatie zo binnenlopen, zelfs bij de directeur! De lijntjes zijn kort en iedereen staat voor elkaar klaar.

Natuurlijk heb je jouw eigen verantwoordelijkheden, maar er heerst bij ons wel een "samen cultuur". Dit betekent dat je elkaar nodig hebt om bepaalde vraagstukken op te kunnen lossen en dat we er samen voor gaan. Want zeg nou zelf, samenwerken is toch veel leuker dan alleen werken?

En na het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning! We organiseren regelmatig leuke uitjes en activiteiten om de teamspirit hoog te houden. Van borrels tot sportieve uitdagingen, bij ons is er altijd wel iets te beleven.

Dus, ben jij op zoek naar een informeel en gezellig bedrijf waar je je thuis voelt én waar hard werken wordt beloond? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!



Gevraagd

Om aan de slag te gaan als senior mechanical engineer in Eindhoven heb je natuurlijk wel wat bagage nodig. Hieronder staan de belangrijkste punten opgesomd om de functie goed uit te kunnen voeren:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Mechanical Engineering of gelijkwaardig
  • Je hebt kennis van machinebouw
  • Je hebt ervaring met Inventor of Solid Works en kunt hier goed mee overweg
  • Je beheerst de Nederlandse taal, Duits is een pre


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer jij aan de slag gaat als senior mechanical engineer bij GDO Precision Technolgy in Eygelshoven werk je aan een grote diversiteit van projecten die machinebouw gerelateerd zijn. In de loop der jaren is GDO Precision Technology uitgegroeid tot een ervaren partner van talrijke internationale fabrikanten in de Automotive-, Life Science-, Voedings-, Verpakkings- en Energie industrie. Dankzij de unieke combinatie van creatieve engineering, in-house productie en inspectie expertise levert GDO BV een essentiële bijdrage aan de successen van de klant.

GDO Precision Technology is een wereldwijd opererende onderneming die mondiale oplossingen en diensten levert vanuit haar locaties in Nederland, Duitsland, Ierland, Azië en de VS. Dit maakt het werk natuurlijk extra interessant!

Natuurlijk krijg je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aangeboden waaronder een mooi salaris tot maximaal €3100,00 waarin je ook flinke stappen kunt nemen, heel veel vakantiedagen en flexibele starttijden. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, er is meer zoals:

  • Salaris van maximaal €5200,00 op basis van kennis en kunde
  • 27 verlofdagen én 13 ADV dagen, dat tikt lekker aan
  • Een goede Pensioenregeling
  • Een inspirerende werkomgeving. Ons hoofdkantoor is te vinden in Eygelshoven en is te omschrijven als modern industrieel (oftewel een stoere plek om te zijn)
  • Meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid
  • Volop opleidingsmogelijkheden en serieuze doorgroeimogelijkheden

GDO Precision Technology te Eygelshoven kent zijn oorsprong vanuit de mijnindustrie. In 1899 opgericht en begonnen als gereedschapsbouwer voor de mijnbouw. Inmiddels hebben wij ons ontwikkeld tot een speciaal machinebouwer voor industriële automatisering en vision inspectie. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in de gereedschaps-, matrijs-, en speciale materialenindustrie, industriële automatisering en high-end vision inspectie.

Wij zijn met name gespecialiseerd in het vervaardigen van prototypes en klein seriewerk. Met andere woorden je komt te werken bij een innoverend bedrijf met een enorme historie. Jouw collega’s zijn enthousiaste techneuten die zich iedere dag opnieuw met veel passie inzetten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in