+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Machine operator Eygelshoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.759 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van duurzaamheid en innovatie bij Ranpak, waar we geloven in de kracht van papier. Wil jij een cruciale rol spelen in het creëren van verpakkingsoplossingen met een toekomst? Word onze nieuwe Operator en draag bij aan een internationaal gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 50 jaar geschiedenis schrijft!

Als Operator bij Ranpak is jouw rol cruciaal voor het waarborgen van zowel de kwaliteit als kwantiteit van onze productie-afdeling. Samen met ons team draag je bij aan de productie van innovatieve oplossingen die niet alleen bedrijven en klanten ten goede komen, maar ook ons milieu. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het bedienen van de rewind of fanfold machine in een 3-ploegendienst, het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voor het productieproces en het waarborgen van de kwaliteitseisen door middel van de 1e controle.



Gevraagd

We zoeken een teamlid met een LBO-niveau, verkregen door opleiding of werkervaring, die kwaliteitsbewust is en stressbestendig. Jouw bereidheid om in ploegendienst te werken is essentieel voor het soepele verloop van onze productieprocessen. Bij Ranpak streven we niet alleen naar topkwaliteit in onze producten, maar ook in onze medewerkers. Als jij gelooft in de kracht van papier en duurzaamheid, en klaar bent om deel uit te maken van ons topteam, verwelkomen we je graag bij Ranpak. Samen creëren we verpakkingsoplossingen met een positieve impact op de wereld om ons heen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

"Word de drijvende kracht achter duurzaamheid en innovatie als Operator bij Ranpak! Met een salaris van €2758,80 inclusief ploegentoeslag (20%), bieden wij niet alleen financiële waardering, maar ook volop doorgroeimogelijkheden met bijbehorende stappen in jouw carrière. Als stabiele werkgever verwelkomen we je in ons nieuwe, moderne pand in Eygelshoven. Je krijgt een contract direct bij Ranpak en werkt 36,25 uur per week. Sluit je aan bij ons topteam en draag bij aan de geschiedenis van een bedrijf dat al meer dan 50 jaar voorop loopt in duurzame verpakkingsoplossingen!"

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in