+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eygelshoven.

Strategisch Inkoper Eygelshoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.500 p/m

Vacatureomschrijving

Verdiep je in de wereld van inkoopstrategie en waardecreatie bij Ranpak, waar we geloven in de kracht van slimme inkoop. Wil jij een sleutelrol spelen in het vormgeven van strategische inkoopoplossingen met een duurzame toekomst? Word onze nieuwe Strategisch Inkoper en draag bij aan een internationaal gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 50 jaar geschiedenis schrijft!

Als Strategisch Inkoper bij Ranpak is jouw rol van cruciaal belang voor het waarborgen van zowel de efficiëntie als de impact van onze inkoopafdeling. Samen met ons team lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van waarde toevoegende partnerships en het optimaliseren van de leveranciersprestaties. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opzetten van een solide inkoopstrategie, het onderhouden van actieve communicatie met zowel nationale als internationale leveranciers, en het faciliteren van leveranciersescalaties indien nodig.

Onder toezicht van de Inkoopmanager is de Strategisch Inkoper verantwoordelijk voor het opzetten van een solide inkoopstrategie, het creëren en onderhouden van waarde toevoegende partnerschappen, het veiligstellen van deals met contracten, het zorgen voor tijdige leveringen tegen de beste commerciële voorwaarden en het verbeteren van de leveranciersprestaties voor een toegewijd assortiment commodities.



Gevraagd

Als toekomstige Strategisch Inkoper bij ons bedrijf, beschik je over essentiële kenmerken voor een succesvolle inkoopprofessional. Je bent bedreven in onderhandelen, gefocust op resultaten, analytisch, in staat om prioriteiten te stellen, verbindend en probleemoplossend. Bovendien weet je je aandacht effectief te verdelen over diverse gebieden.

Jouw communicatieve vaardigheden, gevoel voor politieke verhoudingen en heldere, to-the-point communicatie maken jou de ideale kandidaat. Je herkent verschillende belangen en handelt daarnaar, kunt overtuigen en schakelt snel afhankelijk van de setting en gesprekspartners. Met een luisterend oor en flexibiliteit ben je klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en professionalisering van Ranpak. Ben jij degene die de uitdaging aangaat en impact maakt in de wereld van strategische inkoop?



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij Ranpak streven we ernaar om niet alleen een werkgever te zijn, maar een plek waar jouw bijdrage een cruciale rol speelt in onze groei en professionalisering. Als Strategisch Inkoper krijg je de kans om deel uit te maken van de transformatie van een traditioneel verpakkingsbedrijf naar een innovatieve totaaloplossingsprovider. Onze internationale klantenkring en betrokkenheid bij de supply chain van diverse industrieën bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Bij Ranpak geloven we in het belang van een plezierige en stimulerende werkomgeving waar jouw input en initiatieven worden gewaardeerd, en waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. We erkennen de waarde van jouw inspanningen en bieden een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden om jouw professionaliteit te waarderen.

Met een salaris tussen de €5000,00 en €6500,00, bieden we niet alleen financiële waardering, maar ook een direct contract bij Ranpak, waardoor we een stabiele werkgever zijn. Ons moderne pand in Eygelshoven is een inspirerende plek om te werken, waar je kunt profiteren van veel vrijheid en talloze doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast krijg je 24 vakantiedagen en 6,5 dagen ADV, met de mogelijkheid tot thuiswerken, waardoor we flexibiliteit bieden in het vinden van de ideale balans tussen werk en privé. Kortom, bij Ranpak investeren we in jouw succes en streven we naar een win-win situatie voor zowel jou als professional als voor ons als organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in