+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Finsterwolde.

Productiemedewerker Finsterwolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BUZ Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Voor een groot productiebedrijf in Winschoten zijn wij op zoek naar flexibele en allround productiemedewerkers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Het bedrijf waar je aan de slag gaat verwerkt hout tot pallets en is op zoek naar gemotiveerde medewerkers die graag willen werken in een gezellig en gedreven team.

Heb jij interesse in deze functie als productiemedewerker bij onze opdrachtgever in Winschoten? Solliciteer dan snel en wie weet begin jij binnenkort aan deze uitdagende en afwisselende baan!
Wat ga je doen?

Als productiemedewerker bij onze opdrachtgever ga je aan de slag met verschillende werkzaamheden, zoals het inpakken van pallets, het bedienen van machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf, bijvoorbeeld tot zager of operator.

De werkzaamheden kunnen zowel in dagdienst zijn als in twee ploegen. Dit betekent dat je afwisselend werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst of in twee ploegen (ochtend/middag of middag/avond). Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent en dat je bereid bent om in beide diensten te werken.


Wie zoeken wij?
  • Flexibiliteit en beschikbaarheid voor 2-ploegendienst
  • Commitment aan het bedrijf voor de lange termijn
  • Minimaal MBO 3 of 4 denkniveau
Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan binnen een gezellig team met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een CAO-conforme beloning inclusief ploegentoeslag en heb je doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


Wat doen we bij BUZ personeelsdiensten?
BUZ Personeelsdiensten is een no-nonsense uitzendbureau, werving- en selectiebureau. Of u nou werkgever bent of werkzoekend, u kent onze intermediairs en zij kennen u. Wij zijn toegankelijk en bereikbaar, weten waar we over praten, zetten ons met hart en ziel voor u in en vertellen u hoe het zit, helder en transparant. Afspraak is afspraak, want onze relaties moeten op ons kunnen bouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in