+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gameren.
Laad meer vacatures

Assemblage medewerker Gameren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

M@tchm@kers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als assemblage medewerker werk je elke dag met nieuwe technische uitdagingen. Je bouwt, test en maakt automatiseringsmachines klaar voor gebruik. Je begint met een tekening en zet dan alle onderdelen van de machine in elkaar. Daarna test je de machine op verschillende manieren. Dit werk is speciaal omdat je het hele proces zelf doet. Het is een leuke uitdaging waarbij je veel leert en trots kunt zijn op wat je maakt. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als assemblage medewerker ben jij dé specialist in de werkplaats. Iedere dag staan er weer nieuwe technische uitdagingen te wachten. Jij houdt je voornamelijk bezig met de allernieuwste automatiseringsmachines voor de bedekte tuinbouwindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen, testen en afbouwen van deze machinelijnen. 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je krijgt een tekening aangeleverd en daarop kan je zien welke werkwijze je gaat hanteren voor de specifieke machine lijn. Deze machinelijn ga je helemaal in elkaar zetten, de machinelijn bestaat uit meerdere componenten die jij gaat assembleren tot een complete machinelijn. Als de machinelijn helemaal in elkaar staat komt het leukste: het testen! Dit doe je mechanisch, elektrisch en pneumatisch. Zoals je ziet is het proces van a tot z helemaal in jouw handen, dat maakt de uitdaging zo leuk. 


Gevraagd

  • Jij hebt aantoonbare technische kennis het liefst in de richting van mechatronica. Dit mag een opleiding zijn, maar ook werkervaring;
  • Je vindt samenwerken erg leuk;
  • Je bent kritisch en denkt graag mee over mogelijke verbeteringen of aanpassingen;
  • Je spreekt goed Nederlands of Engels.

Twijfel je om te reageren omdat je wellicht denkt dat je niet de juiste ervaring hebt? Stuur zeker een reactie, wij helpen je graag verder!


Arbeidsvoorwaarden
Het is een zeer brede en diverse rol, bieden je veel zelfstandigheid om deze rol op te pakken en bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden, een daarvan is werken als servicemonteur in de buitendienst, je gaat dan op pad en bezoekt klanten in heel Nederland, met uiteraard een mooie werkbus!
  • Salaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
  • 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen;
  • Pensioen regeling;
  • Uitzicht op een vast contract. 

Heb je verder nog vragen over deze functie? Neem voor meer info contact op met Matchmakers Zaltbommel of solliciteer direct als Assemblagemedewerker. 0418-745364 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij dé leverancier van innovatieve automatiseringsoplossingen voor de bedekte tuinbouw. Een specialist in machine vision, robotica en fijnmechanica die unieke en prijswinnende automatiseringsoplossingen levert over de gehele wereld. In de afgelopen jaren hebben ze machines (voor het stekken, sorteren, enten, planten, DNA verzamelen etc.) ontwikkeld met robottechnologie die minder ruimte innemen, schaalbaar zijn en lagere onderhoudskosten kennen. Ze zorgen voor een hoge efficiency en een hoge en meer uniforme kwaliteit van de producten van onze internationale klanten. De organisatie heeft in totaliteit ongeveer 100 werknemers op het gebied van R&D, sales, assemblage, verspaning, installatie, service en onderhoud, operations en stafafdelingen. 

Het bedrijf zit gevestigd in Gameren, dat ligt naast Zaltbommel en makkelijk te bereiken vanuit Den Bosch bijvoorbeeld. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in