+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chauffeur Milieu Incidenten Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de rol van Chauffeur Milieu Incidenten is elke dag anders door onverwachte gebeurtenissen. Je werkt samen met een team om incidenten op te lossen, soms ook buiten normale werktijden. Je taken zijn divers, zoals het gebruik van speciale voertuigen en het veiligstellen van de omgeving. Dit werk biedt veel afwisseling en uitdaging. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door extra trainingen. Plus, de arbeidsvoorwaarden zijn top! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Als Chauffeur Milieu Incidenten heb je een zeer gevarieerde functie, waarbij elke dag uniek is vanwege de onvoorspelbaarheid van incidenten. Lijkt jou dat wat? Solliciteer dan nu!

Functie omschrijving

In nauwe samenwerking met je collega's coördineer je de volledige afwikkeling van elk incident. Hoewel de functie primair in dagdienst is, omvat deze ook beschikbaarheidsdiensten in de avonden, nachten, weekenden en mogelijk op nationale feestdagen. In deze rol draag je een breed scala aan verantwoordelijkheden, zoals het bedienen van een wegdekreiniger, het deskundig hanteren van een autolaadkraan, het plaatsen van verkeersafzettingen en het afhandelen van illegale drugsafvaldumpingen. Kortom, een dynamische positie die dagelijks nieuwe uitdagingen met zich meebrengt!


Functie eisen

Voor deze rol zijn flexibiliteit en stressbestendigheid waardevolle eigenschappen. Je werkt in een omgeving die dagelijks verandert, waarbij flexibiliteit essentieel is. Wat wordt er van jou verwacht in deze rol?

  • Minimaal een MBO-diploma.
  • Rijbewijs B (en indien mogelijk ook BE, bij voorkeur zelfs C of de bereidheid om deze te behalen).
  • Het bezit van een VCA-basisveiligheidsdiploma is een pluspunt (kan ook behaald worden via de Detalent Academy).
  • Enthousiasme om consignatiediensten te draaien (24/7 beschikbaarheid).

Kortom, een avontuurlijke functie die mogelijk perfect bij jou past!


Bedrijfsprofiel
Bij deze organisatie wordt gestreefd naar veiligheid en efficiëntie bij de afhandeling van incidenten. Als vooraanstaande speler op het gebied van Incident Management Solutions, bieden zij een dynamische werkomgeving waar elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Het toegewijde team werkt samen om incidenten van begin tot eind te behandelen, met een sterke nadruk op flexibiliteit en professionaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Kansen om aanvullende opleidingen te volgen en je zo te ontwikkelen binnen de organisatie. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je enthousiast geworden over de bovenstaande functie en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in