+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Technisch tekenaar Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van creatief werk en het bedenken van oplossingen? In deze functie als technisch tekenaar krijg je de kans om echt iets unieks te doen. Je werkt aan maatwerkoplossingen voor voertuigen, iets wat grote bedrijven niet doen. Je start met een idee en ziet het uiteindelijk echt gemaakt worden. Je krijgt veel vrijheid en je ideeën worden gewaardeerd. Ook is er ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Plus, je komt terecht in een team waar iedereen samenwerkt en voor elkaar klaarstaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Teken technische oplossingen voor onze klanten?

Ben jij op zoek naar afwisselend en uitdagend tekenwerk? Weet je voor elke probleem of uitdaging een passende oplossing te bedenken? Teken jij graag maatwerkoplossingen? Ga werken als technisch tekenaar!

Jouw werk start met een vraag van een klant die op zoek is naar een maatwerkoplossing voor zijn voertuig. Deze projecten zien grote fabrikanten niet zitten en dit bedrijf speelt hierop in door maatwerkoplossingen te bieden. Zodra de klantbehoeften bij jou bekend zijn, ga je uitzoeken welke passende oplossing je nodig hebt. Je maakt krachtberekeningen, selecteert de verschillende benodigdheden en maakt vervolgens een eerste grove schets in het tekenprogramma Solid Edge. Aan de hand van deze schets bepaal je of het voldoet aan de eisen van de klant en of het zinvol is om het te produceren.

Vervolgens ga je deze schets verder uitwerken, maak je detailtekeningen, werktekeningen en verzorg je de werkvoorbereiding. Het mooie aan het werk is dat je zo de productie in kan lopen om je getekende werk opgebouwd zien worden. Dankzij de korte lijntjes overleg je makkelijk met de mannen van de werkplaats en als het nodig is, denk je mee en stuur je bij.

Als tekenaar krijg je een mooie functie waarin je van begin tot eind betrokken bent en waarbij de focus ligt op creativiteit en oplossingsgericht denken. Tegelijkertijd ben je veel bezig met details, want alles moet veilig zijn en het moet voldoen aan de gestelde eisen van de klant.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Bel of app Rogier via 06-45315056. Hij vertelt je graag meer over het bedrijf en deze functie. Je kunt Rogier ook mailen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wie zoeken we?

Heb je al enige tekenervaring en wil jij je graag verder ontwikkelen? Heb je nog niet alle kennis in huis, geen probleem. Heb je goede motivatie en de wil om alles te leren, dan komen we er samen uit. Verder zoeken we iemand die:

  • Geniet van creatief tekenwerk en oplossingsgericht denken;
  • Ervaring heeft met klantgerichte toepassingen in de techniek;
  • Ervaring heeft met 3D tekenen;
  • Relevante ervaring/opleiding heeft op MBO 4/HBO niveau;
  • Kan schakelen met zowel collega’s op kantoor áls de ‘blauwe overals’ in de werkplaats.
Wat kan je verwachten?

Jij hebt als tekenaar een uitdagende functie waarbij je volledig de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën. Dit bedrijf gelooft erin dat hun mensen het verschil maken. Je krijgt daarom ook mogelijkheden en middelen om echt vakwerk af te leveren. Dit zorgt ervoor dat jij plezier hebt in je werk en dat wij het beste aan onze klanten kunnen bieden. Verder bieden wij je:

  • Een gezellige, hechte club collega’s;
  • Korte lijntjes, waardoor je makkelijk en snel kan schakelen;
  • Goed salaris en arbeidsvoorwaarden volgens het CAO klein metaal;
  • Ruimte voor ontwikkeling d.m.v. opleidingen en cursussen;
  • Alles goed geregeld en ‘dik op de rit’.
Net even iets anders!

Als je niet van standaard werk houdt, ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en is toonaangevend in Europa. Iedere situatie vraagt om zijn eigen, passende oplossing, daarom leveren zij uitsluitend maatwerk aan hun klanten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Bel of app Rogier via 06-45315056. Hij vertelt je graag meer over het bedrijf en deze functie. Je kunt Rogier ook mailen via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in