+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technical Support medewerker Geldrop

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Securitas

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In het Securitas Operations Center draait alles om innovatie en veiligheid. Als Technical Support Medewerker help je bij het aansluiten en oplossen van technische problemen. Je werkt met de nieuwste beveiligingssystemen en kan zelfs bij internationale evenementen betrokken zijn. Je leert veel en werkt samen met collega's over de hele wereld. Plus, je krijgt een jaarcontract met leuke extra s zoals een fietsplan en sportschoolvergoeding. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Het Securitas Operations Center (SOC) is het innovatieve hart van de Securitas organisatie. In het SOC komen de expertise van onze medewerkers, techniek en processen samen die Securitas voorzien van belangrijke informatie die wordt gebruikt om proactief en gegrond de juiste actie voor onze klanten uit te zetten.

Het SOC is niet alleen een alarmcentrale, maar een complete oplossing voor dienstverlening op afstand. Binnen het SOC doen we ons voordeel met alle informatiebronnen die we ter beschikking hebben. Denk hierbij aan onze beveiligers, digitale data en internationale connecties. Al die verschillende bronnen zetten we in om preventief te beveiligen. Het Securitas Operations Center verzekert deskundige beveiliging en dienstverlening op afstand.

De teams van Customer Care, Technische Support Desk, Contractadministratie en Operationele Administratie werken hier samen om onze klanten optimaal te bedienen. 

In de huidige markt is er steeds meer vraag naar op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Denk hierbij aan technologische beveiligingsoplossingen op afstand. Dat betreft vaak dienstverlening in combinatie met hardware zoals camera’s, (brand)alarmsystemen of intercoms.

Wij zijn op zoek naar een gedreven Technical Support Medewerker om ons team te komen versterken. In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor ondersteuning van de installateurs en het technisch aansluiten en troubleshooten. Ook kun je ingezet worden in projecten. Denk hierbij aan het aansluiten van nieuwe systemen bij particulieren en bedrijven of het digitaal beveiligen van nationale en internationale evenementen. Ook het ad-hoc oplossen van technische problemen bij bestaande projecten of incidenten behoort tot jouw taken.

Je bent veelvuldig telefonisch in contact met klanten en installateurs om systemen bij klanten te testen en je zorgt voor een correcte technische oplevering ervan. Het configureren van zowel mobiele devices als complexe alarm- en/of camerasystemen behoort tot je takenpakket. Overkoepelend zul je regelmatig in contact komen met onze internationale collega’s binnen Securitas. Hier zul je de Engelse taal dus machtig voor moeten zijn.

Kortom, je ontwikkelt je tot een expert in de technische mogelijkheden en diensten die het Securitas Operations Center biedt!

Minimaal MBO4/HBO werk- en denkniveau in een (IT) technische richting

Affiniteit met techniek en beveiliging

Je hebt een goede basiskennis van video- software en hardware

Je hebt een goede basiskennis van netwerkinfrastructuur 

Je bent bekend met de A-label camera’s en toebehoren

Als je bekend bent met één of meerdere van de gangbare videosystemen zoals Genetec, Immix, Milestone, Topdesk én video projectering is dit een pré

Je bent leergierig, nieuwsgierig en toont ownership

Je bent klantgericht, je helpt onze klanten vanuit de beveiligingsgedachte

Je denkt in oplossingen en gaat analytisch te werk

Je bent al enigszins bekend met storingsdiensten 

Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar

Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om binnen ons bedrijf te ondernemen en je ambities waar te maken

Een dynamische, open cultuur waar samenwerking en het delen van kennis wordt aangemoedigd

Een jaarcontract met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een employee benefit pakket. Hieronder vallen onder meer een fietsplan, sportschoolvergoeding en Benefits@Work waarmee je mooie kortingen kunt krijgen in diverse winkels en webshops

Salaris range € 2.500,- tot € 3.200,- bruto, afhankelijk van je achtergrond en ervaring

Natuurlijk houden we ook van Brabantse gezelligheid en organiseren we het jaar door diverse borrels en barbecues!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in