+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gilze.
Laad meer vacatures

Timmerman Gilze

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.180 p/m

Vacature in het kort

Als timmerman of timmervrouw heb je een afwisselende baan. Je werkt aan het vervangen van ramen en deuren, herstellen van houtrot en meer. Je maakt zelf keuzes over je werk en zorgt voor goede houtconstructies. Je komt bij een bedrijf dat al lang bestaat en veel waarde hecht aan samenwerken. Ze bieden je kansen om te groeien door cursussen en regelmatig contact. Ook spaar je punten voor leuke uitjes en cadeaus door te werken. Vergeet de gezellige barbecues en borrels niet! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als timmerman of timmervrouw heb je een gevarieerd takenpakket, waaronder het vervangen van ramen en deuren, het herstellen van houtrot en mogelijk het installeren van nieuwe beglazing. Je werkt zelfstandig en organiseert je eigen taken, waarbij het creëren van duurzame en functionele houtconstructies centraal staat.


Ben jij het?

Je hebt kennis van houtbewerking op mbo 1-niveau en enkele jaren ervaring als timmerman of in de schildersbranche. Je bent op de hoogte van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet op een duidelijke en vriendelijke manier met klanten en collega's om te gaan. Het bezit van een rijbewijs is vereist.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je ervaring als timmerman of -vrouw kun je een salaris verwachten vanaf €3.180,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse betalingen. Bij een succesvolle samenwerking is een vast contract op korte termijn mogelijk. We bieden volop kansen voor groei, zoals cursussen en regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor uitjes, gereedschappen en andere cadeaus. Natuurlijk ben je van harte welkom op onze jaarlijkse barbecues en borrels, waar je al je collega's weer kunt ontmoeten.


Waar jij werkt

Je komt te werken bij een bedrijf dat al zo'n 40 jaar actief is op het gebied van schilderwerk en geveltotaalonderhoud. Een goede samenwerking staat bij ons altijd centraal, en we kijken ernaar uit om ook met jou een succesvolle samenwerking aan te gaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in