+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Arts Arbeid & Gezondheid Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 7.014 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jij adviseert en begeleidt als arts voornamelijk jongeren met aandacht voor hun medische en sociale context. Ga aan de slag in een dynamisch team, waarbij jouw professionele ontwikkeling centraal staat.


Jouw nieuwe baan

Als arts arbeid en gezondheid richt je je voornamelijk op het adviseren van jongeren om hun mogelijkheden op het gebied van werk te bepalen. In situaties waarin werken niet haalbaar is, zorgen jouw collega's voor de zekerheid van een inkomen via een uitkering. Je beoordeelt zorgvuldig de belastbaarheid van deze vaak kwetsbare jongeren, evalueert hun arbeidsvermogen en geeft advies over mogelijke voorzieningen om werk mogelijk te maken.

Deze rol omvat de volledige breedte en diepte van het medische vak. In jouw spreekkamer komen allerlei ziektebeelden, gebreken en prognoses aan bod. Je beoordeelt niet alleen op medisch gebied, maar neemt ook de sociale context mee in je oordeel, dit alles met een holistische benadering.

Naast de gesprekken in de spreekkamer onderhoud je contact met begeleiders of ouders. Je hebt korte lijnen met scholen, sociaal werk en psychiatrie. Dit alles met als doel het best mogelijke advies te formuleren. Ongeveer 80% van je cliënten zijn jongeren (rond de 18 jaar), waarvan het merendeel een ontwikkelingsstoornis heeft zoals ASS, A(D)HD of LVB.

Je werkt in een multidisciplinair team, samen met collega-artsen, arbeidsdeskundigen, re-integratiebegeleiders, sociaal-medisch verpleegkundigen en procesbegeleiders.


Jouw nieuwe werkplek

Jouw nieuwe werkgever wil een voorbeeld zijn bij het ontwikkelen van het domein Arbeid en Gezondheid. Jij bent dagelijks bezig om vanuit professionele standaarden beoordelingen te maken waar cliënten tevreden over zijn, ook als ze liever een andere uitkomst hadden gezien. Je legt samen met een team van collega’s de verbinding tussen de samenleving en de geneeskunde.

Als jij bij de grootste werkgever en opleider van artsen op het gebied van sociale geneeskunde aan de slag gaat dan kies je voor:

  • een goede werk / privé balans met de mogelijkheid tot thuiswerken;

  • een positief werkklimaat;

  • een grote diversiteit aan problematiek;

  • werken in een multidisciplinair team;

  • op den duur werken met taakdelegatie en een eigen team met o.a. verpleegkundigen en een medisch secretaresse;

  • het vergroten van jouw kennis van ziektebeelden en juridische kaders;

  • de mogelijkheid tot het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Interesse maar je woont buiten Zeeland. Geen probleem! Een verhuisregeling, tijdelijke huisvesting of hotelovernachtingen worden voor jou geregeld!


Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde basisartsopleiding en beschikt over een geldige BIG-registratie. Ervaring als arts in de jeugdgezondheidszorg of de jeugdpsychiatrie, en/of expertise in ontwikkelingsstoornissen en beperkingen, vormt een grote pré.

Een aantoonbare affiniteit met de doelgroep is essentieel om deze functie succesvol uit te voeren. Daarnaast ben je van nature nieuwsgierig, toegankelijk, sociaal vaardig en in staat om snel op hetzelfde niveau te communiceren. Je hebt een sterke focus op samenwerking, staat stevig in je schoenen en schuwt niet om beslissingen te nemen of minder positief nieuws over te brengen.

Of je nu een basisarts bent of een zij-instromer, je bent hoe dan ook welkom!


Arbeidsvoorwaarden

Jij krijg een salaris tot maximaal 7.014 euro bruto per maand (exclusief reiskosten) op basis van 38 uur per week. Je bent beschikbaar tussen de 32 en 38 uur per week en thuiswerken is mogelijk. 

De eerste 4 maanden werk je op detacheringsbasis via BKV. Als je je carrière bij deze werkgever voortzet, is een aanstelling voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Indien je besluit de medische vervolgopleiding tot specialist arbeid & gezondheid te volgen, kom je in aanmerking voor een verhoogd salaris en een vast dienstverband. Deze meerjarige opleiding wordt volledig bekostigd door de werkgever . Na afronding van de opleiding groei je door naar een maximaal maandsalaris van € 8.567.

Ook diverse uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden liggen op jou te wachten, waaronder 8% vakantiegeld, een volledige 13e maand, reiskostenvergoeding, een vergoeding voor hybride werken, een pensioenregeling en een keuzeplan waarmee je arbeidsvoorwaarden fiscaal aantrekkelijk kunt inruilen.

Wil je vrijblijvend sparren over wat de verzekeringsgeneeskunde inhoudt, hoe jouw dag eruitziet en of het iets voor je is? Neem dan contact met Alicia via de contactmogelijkheden onderaan deze pagina, en wij zorgen ervoor dat jij een dag met een ervaren verzekeringsarts meeloopt. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in