+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Toezichthouder VP Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij deze baan kun je echt trots zijn op wat je doet. Je werkt aan belangrijke projecten, zorgt dat alles veilig gebeurt en helpt mee aan het onderhoud van belangrijke locaties. Je krijgt een goed salaris, werkt dichtbij huis en gebruikt het beste gereedschap. Ook krijg je een nieuwe, volledig ingerichte bus voor je werk. Plus, je bouwt aan je toekomst met een prima pensioen. Veiligheid en kwaliteit staan voorop in deze baan. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Goed salaris, werken in je eigen regio én met goed en veilig gereedschap, een volledig ingerichte nieuwe werkbus en prima ABP pensioen. Te mooi om waar te zijn? Bij Stedin is het mogelijk als Toezichthouder VP.

Als Toezichthouder bij bouwkundige onderhoudsprojecten op Stedin en TensZ locaties ben je verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van werkzaamheden door (onder-)aannemers. Je bent gedelegeerd verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van werkzaamheden waarvoor jij als toezichthouder (VP) wordt aangewezen. Je bent verantwoordelijk voor het veiligstellen van de installatie volgens het door de Werk-Verantwoordelijke (WV) opgestelde werkplan, teneinde een veilige uitvoering van de werkzaamheden mogelijk te maken.

Er wordt van jou verwacht je niet autoritair maar wel handhavend op te stellen als het gaat om veiligheidsissues. Communicatie en overleg is daarbij cruciaal.

Verder verricht je hand- en span diensten op de stations, voor zover de veiligheid situatie dat toelaat. De werkwijze en de te verrichten werkzaamheden voor zowel de aannemers als de toezichthouder worden in een werkmap omschreven. Voorbeelden zijn, sloten vervangen, hekwerken repareren en bouwkundige reparaties in en om de stations.

De veilige werkomgeving van alle medewerkers staat hierbij voorop. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is de verantwoordelijkheid van de aannemers, jij mag er echter wel iets van vinden, je bent daarbij de ogen en oren van de uitvoerder op het werk. Jij gaat er niet over in discussie maar schakelt bij meningsverschillen de uitvoerder in. Deze is daarin eindverantwoordelijk.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Als toezichthouder VP heb je een hoog veiligheidsbesef. Jij durft mensen aan te spreken op houding en gedrag maar stelt je hier niet autoritair op. Jij ontwikkelt je graag verder en bent bereid opleidingen te volgen om je kennis op pijl te houden. Wat jou verder onze nieuwe eerste monteur / toezichthouder maakt?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO E niveau 2 opleiding.

  • Je kunt snel nieuwe dingen leren en bent in staat flexibel mee te veranderen in onze dynamische organisatie.

  • Je hebt een duidelijke visie op veiligheid en kunt kalm en overtuigend zijn als gaat om handhaving daarvan.

  • Je hebt praktijkervaring in het vak, weet waarin de gevaren liggen hebt een brede interesse aangaande bouwkundige en overige tertiaire werkzaamheden.

Verder ben je in bezit van;

  • een Rijbewijs B (E)

  • een geldige VCA certificering

  • certificaten voor Levensreddend handelen en Kleine blusmiddelen

  • VP of AVP certificaat en Stedin specifieke schakelcursus, met een aanwijzing volgens BEI BHS (LNB)/Transport of de bereidheid deze op korte termijn te behalen.

  • VP / AVP certificaat en aanwijzing volgens BEI BLS, alsmede VOP-G ass. certificaat en aanwijzing volgens VIAG zijn een pré.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de vakgroep Tertiaire Techniek. Een team binnen de afdeling Zakelijk Complex, wat het aanspreekpunt is voor bouwkundig ontwerp, nieuwbouw, beheer en onderhoud en van al onze distributie en transport huisvesting. Met ervaren collega’s, die samen met jou verder willen, waar jij van kunt leren en die graag van jou willen leren. Een goede mix van jong en oud. Hard werken, goed werken en successen vieren. En dat allemaal vanuit de gezamenlijke passie voor bouwkunde.

Je werkgebied ligt in de regio Zeeland.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', een motivatiebrief hoeft niet, mag natuurlijk wel. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. 

Een (pre) employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in