+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Toezichthouder Zwembad Serooskerke

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in een zomerse sfeer en draag bij aan de veiligheid en hygiëne van een gezellig buitenzwembad. Geniet van het werken in het zonnetje, samen met leuke collega's, in een prachtige locatie. Jouw rol omvat het schoonhouden van de faciliteiten en het waarborgen van de veiligheid van de bezoekers. Een unieke kans om je klantgerichte, sportieve en actieve houding te benutten, met flexibele uren en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een gezellig team dat de veiligheid in een zwembad garandeert? Ben je enthousiast, flexibel én houd je van een praatje met de mensen? Heb jij ook aandacht hebt voor veiligheid, hygiëne en graag bezoekers op een vriendelijke manier te woord staan? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat bieden wij jou
  • Lekker salaris o.b.v. ervaring en opleiding.
  • Van april tot september.
  • Werken in het zonnetje, jaloerssss!!
  • In Serooskerke langs het zwembad, lekker!
  • Reiskostenvergoeding.
  • Werk samen met de leukste collega's!
Wie ben jij

Je bent minimaal vier uur per week beschikbaar, met de mogelijkheid tot meer uren. Dus kom maar op met die zon, want hoe meer die schijnt, hoe meer uren jij kan maken! In het voor- en naseizoen werk je voornamelijk tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Maar in de schoolvakanties.... maak dan je borst maar nat, dan werk je vooral tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Klantgericht, sportief en actief zijn woorden die jou goed omschrijven. Heb jij ook je zwemdiploma's? Dat gaan we eens even testen. Je doet namelijk een zwemtest voor je mag starten. Ook hecht je waarde aan teamwork. Het aanvragen van een VOG is voor jou geen enkel probleem. Mocht je nu toevallig ook een EHBO-diploma hebben, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat ga je doen

Tijdens het voor- en naseizoen houd je je voornamelijk bezig met het schoonhouden van de gebouwen tijdens de zwemlessen. Dit doe je van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Dit houdt in het schoonmaken van de kleedkamers, het nemen van watermonsters én zorgen dat het terrein er netjes uitziet voor de volgende dag. Buiten deze uren kan het zijn dat je als toezichthouder wordt ingezet, afhankelijk van het weer. Je focust er dan op dat iedereen veilig kan zwemmen!

Waar ga je werken

Dit zwembad is een kleinschalig buitenbad middenin Serooskerke. Er worden diverse zwemlessen en aqua-joggen gegeven. Ook is het bad voor recreatief zwemmen geopend. Ze zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Het seizoen loopt dit jaar van 22 april tot en met 15 september.

Sollicitatie

Past deze vacature helemaal bij jou? Druk dan op de knop en de vacature is van jou!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in