+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.
Laad meer vacatures

Monteur Goes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Stap in een wereld waar jouw leiderschapsvaardigheden en technische kennis samenkomen. Als Leidinggevend Monteur bij een bedrijf in de energietransitie, speel je een sleutelrol in uitdagende projecten. Je helpt niet alleen het monteursteam, maar groeit ook zelf door trainingen en opleidingen. Het bedrijf biedt een vaste aanstelling, kansen om door te groeien en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met specifieke opleidingen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw leiderschapsvaardigheden kunt laten bloeien en tegelijkertijd je technische expertise verder kunt ontwikkelen? Stap dan binnen in de wereld van ons groeiende bedrijf, waar we op zoek zijn naar een enthousiaste medior Leidinggevend Monteur die een cruciale rol zal spelen in ons dynamische team. Als jij klaar bent om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen en betrokken te raken bij uitdagende projecten, lees dan verder en ontdek waarom deze vacature de perfecte match kan zijn voor jouw professionele groei en ambitie.


Waar ga je werken?

Bij deze opdrachtgever, gevestigd in de regio Goes, krijg je de kans om deel uit te maken van een vooruitstrevende organisatie die een cruciale rol speelt in de energietransitie. Ze werken samen met hun klanten om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en implementeren op het gebied van technische installaties en elektrische infrastructuren. Als Leidinggevend Monteur ben je een integraal onderdeel van het team, waarbij ze streven naar jouw persoonlijke en professionele groei in een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. Wil jij een belangrijke rol spelen in de energie van de toekomst? Sluit je dan vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor jouw carrière.


Wat ga je doen?

Als medior Leidinggevend Monteur in de regio Goes krijg je de kans om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen terwijl je actief betrokken bent bij uitdagende projecten. Jouw taken bestaan onder meer uit het ondersteunen van het monteursteam door hen te begeleiden en te motiveren, het assisteren bij het opstellen van projectplannen en het bewaken van de voortgang, het uitvoeren van technische werkzaamheden en het bieden van ondersteuning bij complexe vraagstukken, het communiceren met collega's en klanten om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen, en het actief deelnemen aan trainingen en opleidingen om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.


Wat verwachten wij van jou?

Als medior Leidinggevend Monteur speel je een actieve rol in het begeleiden en motiveren van het monteursteam, waarbij je leiderschapskwaliteiten ontwikkelt en projectplannen ondersteunt. Je voert technische taken uit, communiceert effectief met collega's en klanten, en blijft jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 in een technische richting en 2 tot 3 jaar ervaring, bij voorkeur in een leidinggevende rol, met basiskennis van technische installaties en een hands-on mentaliteit. Goede communicatieve vaardigheden, teamwork en een leergierige houding zijn essentieel.


Wat kun je van ons verwachten

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze organisatie! Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of via de opdrachtgever. Als Leidinggevend Monteur in de regio Goes is voor jou belangrijk om te weten dat:

  • Je op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 2.500 en € 3.800 bruto verdiend per maand;
  • Je baangarantie hebt door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je een woon-werkvergoeding krijgt van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Je bent werkzaam in CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je doorgroeimogelijkheden hebt binnen de organisatie naarmate je meer ervaring opdoet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in