+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Recruiter Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Als recruiter bij ons, bel je de hele dag door en maak je de beste matches tussen kandidaten en klanten. Je houdt van nieuwe ideeën en ziet elke dag als een uitdaging. Je voert intakegesprekken, schrijft profielen en plaatst kandidaten. Ook zorg je voor de administratie en schrijf je vacatures. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen met ons opleidingsprogramma. Plus, je kunt extra vakantiedagen, bonussen en aandelen verdienen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Tring-Tring.. de telefoon gaat! Neem jij even op? Als recruiter krijg jij betaald om de hele dag lekker te bellen! Dat is bij ons de normaalste zaak ;-). Jij bent niet te stoppen en weet de beste matches te maken tussen kandidaat en klant. Sterker nog, jij krijgt hier energie van en zit boordevol nieuwe ideeën! De eerste schakel in het wervingsproces ben jij samen met jouw team. Hierin zie jij elke dag weer een mooie uitdaging. Lees daarom snel deze functie bij Tempo-Team in Goes!


Wat ga je doen 

Voldoen de sollicitanten aan de harde én zachte criteria? Wat zijn het voor types, wat drijft hen en passen ze bij het bedrijf? Antwoorden op deze (en nog véél meer) vragen haal jij via telefonische of live intakegesprekken boven tafel. Jij bent gezond nieuwsgierig, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren. Is er een match? Mooi! Jij schrijft een voorstelprofiel over de kandidaat en stelt de kandidaat voor bij de klant.

Daarnaast hou je de administratie netjes bij en schrijf en publiceer je vacatures. Jij werft kandidaten voor de kantoorfuncties van een paar grote klanten in de regio.

  • Jij bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten. Jij vult hiermee de kantoorfuncties in bij een aantal grote klanten. Denk aan klantcontact personeel voor Delta Fiber Nederland, corporate functies bij Lamb Weston EMEA en functies binnen de overheid;

  • Jij bent (pro)actief en bouwt een kwalitatief bestand van flexwerkers op; 

  • Recruitment is jouw hoofdtaak, maar daarnaast verzorg je ook de rondleidingen bij de klant en ben je aanwezig op de eerste werkdag/trainingsdag van de door jouw geplaatste kandidaat.

  • Jij sluit aan bij kwartaalevaluaties en overleggen met de klant;

  • Jij laat je niet uit het veld slaan! Jij ziet de uitdaging en zet een tandje bij wanneer het niet zo makkelijk gaat;

  • Jij bent de beste in vacatureteksten schrijven! Deze plaats jij online en op social media;

  • Jij wilt leren en ontwikkelen! Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma.

Voor wat, hoort wat!
  • Competitief salaris: Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als recruiter doorgroeien tot een salaris van maximaal €3900,- (Einde schaal 7, als senior). 

  • Never-Stop-Learning: Ontwikkeling staat centraal bij ons. Als recruiter bieden we talloze opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

  • Bouwen aan de toekomst: Een jaarcontract is het begin, maar we houden zeker zicht op dat vaste contract. We willen samen groeien!

  • Een benefit budget van 12,347%, oftewel tussen de 314 - €370 bruto per maand om flexibel te besteden bovenop het salaris. Het is onder andere te besteden aan extra vakantiedagen, sparen of sport-en opleidingsmogelijkheden.

  • Bonussen en aandelen: Jouw succes is ons succes. Daarom kun je rekenen op boeiende bonusregelingen en als Recruiter een mogelijkheid om aandelen te verwerven.

  • Time to Relax: Geniet van 25 vakantiedagen en als je wilt, koop er nog 5 extra bij. Rust is belangrijk!

Wie ben jij

Als Recruiter bij Tempo-Team gaan wij voor dé 8+ beleving, namelijk werkplezier! Dit geldt voor zowel de flexwerker, klant en jij als medewerker. Daarnaast kan jij je ook vinden in het volgende: 

  • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (en haalt onze hbo capaciteitentest);

  • Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar;

  • Jij bent in het bezit van een auto, want bent regelmatig te vinden op verschillende locaties van onze klanten;

  • Naast uitstekend Nederlands beheers je ook de Engelse taal;

  • Je bezit over een pro actieve werkhouding. Pro actief kandidaten searchen en aanbieden bij onze klanten is enorm belangrijk. Jij ziet kansen en wil de concurrentie voor zijn;

  • Representatief, een positieve mindset en een doorpakker. Jij bent iemand die een stap extra wil zetten en in het teambelang denkt.

Waar ga je werken

Samen met jouw drie collega's Amber, Isabell en Meaghan vorm jij een hecht team. Wat dit team omschrijft: gezelligheid, openhartigheid, iets voor elkaar over hebben, hard werken en sportiviteit. Daarnaast zijn ze dol op dieren, de vrijdag middagborrel, uitgebreid lunchen en lekker meezingen! De standplaats is onze vestiging in Goes, maar jullie zitten ook veel bij de klant op locatie. Met name in Middelburg en Schiedam. Je inwerktraject zal met name op kantoor plaatsvinden, maar daarna krijg je ook de mogelijkheid om 1 of 2 dagen vanuit huis te werken.


Call to Action 

Enthousiast geworden over de functie van recruiter?! Neem dan vooral contact op met onze Talent Acquisition Specialist: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op nummer 06-813338585. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en hopen jou binnenkort collega te mogen noemen!

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in