+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 5 Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Kom jij fluitend je bed uit om te werken in een leuke middenbouwgroep? Dan zoeken wij jou voor een kleine, maar gezellige en hardwerkende groep 5. Voor deze groep zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gezellige leerkracht (in opleiding). Op deze school op het randje van het Groene Hart het is er aandacht voor iedereen en staat samen leren, leven en werken centraal. Wil jij deze leerlingen motiveren en een leuke tijd met ze hebben, dan is dit de functie voor jou!


Functie informatie

Voor deze leuke school aan het randje van het Groene Hart, zijn wij op vanaf 18 maart op zoek naar een enthousiaste leerkracht. Ben jij bevoegd leerkracht of ben je bijna klaar met de Pabo? Dan verwelkomt deze school je graag voor drie dagen in de week, om tot de zomervakantie aan de slag te gaan in groep 5. Het vervangingsvraagstuk komt vanuit een zwangerschapsverlof. Het is een kleine groep van maar 14 kinderen, waardoor je als leerkracht goed de tijd hebt voor individuele aandacht voor elk kind. De groep werkt hard en is leuk om mee te werken. Samen met een ervaren duo-collega en stagiaire ben jij de leerkracht tot de zomervakantie. Op deze school is het belangrijk het leren van de kinderen te zien als een gezamenlijke educatieve reis. Op deze school is veiligheid, samenwerking en betrokkenheid belangrijk. Je ziet dit terug in de openheid die deze school kent. De kinderen hebben veel verschillende achtergronden, wat zorgt voor een gezellige mengelmoes van culturen. Uit verschillende wijken van de stad komen namelijk kinderen op deze school. Als je op deze school komt wordt je wegwijsgemaakt en begeleid, zodat je fijn aan de slag kunt.


Wat wij vragen

✓ Je bent pedagogisch tactvol en didactisch vaardig ✓ Je bent net als de kinderen in deze klas een harde werker ✓ Je voelt je thuis binnen het Christelijk onderwijs ✓ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma


Wat wij bieden

✓ Vanaf midden maart tot het einde van het schooljaar een plek in een leuke groep 5 ✓ Een fijne werkomgeving in een klas van 14 kinderen ✓ Salaris conform CAO-PO ✓ Een passende pensioenregeling ✓ Gedurende de opdracht persoonlijke begeleiding ✓ Toegang tot de digitale leeromgeving


Sollicitatieproces

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en zie jij jezelf al helemaal werken op deze school? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Voor vragen kun je contact opnemen met Ilse Le Large, via 0682074282 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in