+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Docent AVO Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 5.078 p/m

Vacature in het kort

Als docent AVO op een kleinschalige school in een maatwerktraject Zorg, Onderwijs, Werk, geef je les aan studenten die extra begeleiding nodig hebben. Je helpt hen met Nederlands, rekenen en meer. Ook bezoek je hen op hun stage. Deze studenten hebben vaak moeite in een gewone klas. Je werkt met een speciaal team en helpt de studenten elke dag beter te worden. Dit werk is belangrijk en uitdagend, en je maakt echt verschil in hun leven. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Je wordt studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die binnen het ZOW (Zorg, Onderwijs, Werk) in Gorinchem een maatwerktraject Entree volgen. Als docent AVO geef je verschillende lessen (o.a. Nederlands, rekenen, werknemersvaardigheden en studieloopbaanbegeleiding) en ben je verantwoordelijk voor een stukje vakinhoudelijke begeleiding (bij de bol-studenten van alle uitstroomprofielen). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de stagebezoeken (bpv) van de studenten. Verder neem je deel aan de verschillende teambijeenkomsten en ben je een sparringpartner voor je collega’s op het ZOW.

De studenten waar je les aan geeft, zijn studenten die het in het ‘reguliere’ traject niet redden om verschillende redenen zoals gedrag, psychische problematiek en niet kunnen functioneren in een normaal klassenklimaat. Elke 6 weken voer je evaluatiegesprekken met betrokken partijen zoals Leerplicht, ouders en zorgverleners.

wat bieden wij jou
  • CAO MBO met een max van € 5078,-
  • Docent AVO
  • Minimaal schooljaar 2024 - 2025
  • Kleinschalige school
wie ben jij

Je beschikt bij over een onderwijsbevoegdheid en hebt recente werkervaring binnen het mbo-onderwijs. De studenten van het Startcollege en speciaal van het ZOW zijn een bijzondere doelgroep binnen het Da Vinci College en vragen een docent met een stevige en doortastende persoonlijkheid die in staat is de groeps- en individuele begeleiding van studenten gestalte te kunnen geven. Een groot risico binnen deze groep is oplopend VSV. Je staat dus stevig in het werk en het leven. We verwachten een klant- en marktgerichte houding en je moet kunnen omgaan met onverwachte situaties. Je bent creatief, slagvaardig, stressbestendig en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast zoeken wij een collega die goed kan samenwerken in een team en die administratief sterk is.

wat ga je doen

Je wordt studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die binnen het ZOW (Zorg, Onderwijs, Werk) in Gorinchem een maatwerktraject Entree volgen. Je geeft verschillende lessen (o.a. Nederlands, rekenen, werknemersvaardigheden en studieloopbaanbegeleiding) en je bent verantwoordelijk voor een stukje vakinhoudelijke begeleiding (bij de bol-studenten van alle uitstroomprofielen). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de stagebezoeken (bpv) van de studenten. Verder neem je deel aan de verschillende teambijeenkomsten en ben je een sparringpartner voor je collega’s op het ZOW.

De studenten waar je les aan geeft, zijn studenten die het in het ‘reguliere’ traject niet redden om verschillende redenen zoals gedrag, psychische problematiek en niet kunnen functioneren in een normaal klassenklimaat. Elke 6 weken voer je evaluatiegesprekken met betrokken partijen zoals Leerplicht, ouders en zorgverleners.

waar ga je werken

Deze mooie school is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Onze school biedt diverse mbo-opleidingen aan in verschillende richtingen én we hebben bedrijfsopleidingen en -trainingen, educatie- en inburgeringstrajecten en vavo in huis. Ze onderscheiden zich door de integratie van het leren op school en op de werkplek. Het onderwijs is verdeeld over vier sectoren: Techniek & Media, Economie & Ondernemerschap, Gezondheidszorg & Welzijn en Arbeidsmarkt & Ontwikkeling.

sollicitatie

Coach jij met liefde studenten naar succes in hun carrière?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in