+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Accountmanager Visuele Communicatie Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AV Werving en Selectie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving


Benut deze kans en geef jouw commerciële ambities de ruimte als accountmanager binnendienst bij de groeiende organisatie, TSS Cross Media Group. In deze rol maak jij het verschil voor je klanten door digitale visuele communicatie in te zetten zodat zij hun communicatiedoelen te halen. En daarbij krijg je alle ruimte en ondersteuning voor jouw ideeën. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Maak het verschil als accountmanager binnendienst in de regio Gouda

Als accountmanager binnendienst bij TSS ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van klanten en TSS bij de ontwikkeling van hun visuele communicatiebehoeften. Dit omvat het verkopen van oplossingen op het gebied van visuele communicatie aan zowel bestaande klanten als potentiële klanten. Je richt je op het identificeren van nieuwe prospects en projecten, terwijl je ook zorgt voor het beheer van bestaande accounts. In deze rol werk je nauw samen met interne teams zoals productmanagers, consultants en projectmanagers om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden afgerond. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en je voert (digitaal) gesprekken met verschillende belanghebbenden, waaronder algemeen directeuren, ICT-managers en marketing- en communicatiemanagers. Je analyseert de behoeften en uitdagingen van klanten en vertaalt deze naar digitale visuele concepten op maat. Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces en rapporteer je direct aan de salesmanager.

Met veel plezier ga jij aan de slag met het:

• proactief benaderen van koude en warme leads (new business);
• opbouwen en onderhouden van relaties met klanten (relatiebeheer);
• het opstellen, bewaken en administreren van klant specifieke offertes;
• continue volgen van markt- en klantontwikkelingen.


Voor deze vacature neem jij mee:

Met ambitie, lef en vasthoudendheid streef je ernaar om zowel TSS Cross Media Group als je klanten naar een hoger niveau te brengen. Je beschikt over verfrissende communicatieve en commerciële vaardigheden, waarmee je bedrijven overtuigt van het belang van digitale visuele communicatie- oplossingen. Zo zorg je voor een constante stroom van aanvragen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, herkent kansen en investeert geduldig in het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Vink jij deze checklist ook af?
• hbo werk- en denkniveau (we waarderen hbo werk- en denkniveau boven specifieke diploma's);
• minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële rol;
• affiniteit en passie voor communicatie en visuele concepten is een pré.


Jouw werkgebied
Je komt te werken op het kantoor in Gouda, dat uitstekend bereikbaar is vanuit Rotterdam, Den Haag en Utrecht en is gunstig gelegen nabij de A12 snelweg. Omdat je voor deze functie veel vanaf kantoor werkt komen wij graag met kandidaten in contact die op een goede bereisbare afstand van Gouda woonachtig zijn. Je werkplek is onlangs verbouwd tot een moderne en comfortabele omgeving, uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen om een productieve en aangename werkomgeving te bieden. Bij TSS begint de dag met een kopje koffie aan hun gezellige bar.

De aanbieding

Een werkgever die oprecht betrokken en geïnteresseerd is in wie je bent en wat je drijft. Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio en is het aan jou om er een succes van te maken. Hierin krijg je alle vrijheid, vertrouwen en ontwikkelmogelijkheden.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:
• salaris van € 45.500- op jaarbasis ;
• bonusregeling (afhankelijk van trackrecord);
• 32-40 -urige werkweek;
• 27 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot bijkopen;
• collectief pensioen;
• collectieve WIA verzekering;
• reiskostenvergoeding;
• doorgroeimogelijkheden tot accountmanager buitendienst (na 1 jaar).


Werken bij TSS Cross Media Group
Met meer dan 30 jaar ervaring is TSS Cross Media Group een toonaangevende speler en fabrikant op het gebied van digitale visuele communicatie. Het team, bestaande uit 10 medewerkers, biedt een breed scala aan oplossingen waarmee bedrijven en organisaties op een aantrekkelijke manier kunnen communiceren met hun doelgroep. De klantenkring varieert van Allianz, Nederlandse bank tot het ROC van Amsterdam, het Maastricht Universitair Medisch centrum, Quooker en SnowWorld.

Interesse?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteer simpel en snel via onze solliciteerknop, en voeg een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze consultant Liset Bloem via telefoonnummer 06 - 19 73 17 99 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in