+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Service en Test Engineer Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.900 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je met branders. Je repareert ze in de werkplaats en test ze. Ook ga je soms naar klanten om problemen op te lossen. Je werkt veel samen en hebt afwisselend werk binnen en buiten. Je kunt ook cursussen volgen om meer te leren. Dit is een kans om te werken met techniek en je vaardigheden te gebruiken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst


Wat ga je doen als Service en Test Engineer

Je gaat bij ons alle aansteek- en pilootbranders, die onze klanten ter revisie aanleveren, repareren in onze werkplaats. In samenwerking met de administratief medewerker maak je een opgave naar de klant met de gebruikte onderdelen en gemaakte uren. Dit laatste doe je ook als je werkzaamheden op locatie uitvoert.Daarnaast houd je je, in samenwerking met een andere collega, bezig met het functioneel testen van alle nieuwe en gerepareerde branders. Hierbij hoort ook het documenteren van de testdata en de controle van het product. Op regelmatige basis komen klanten langs voor een afname. Deze F.A.T. (Factory Acceptance Test) bereid je voor, je sluit alles aan en zorgt ervoor dat alles probleemloos werkt.Op verzoek ga je op locatie en los je storingen op. Je repareert en eventueel modificeert daar onze apparatuur. Dit is gemiddeld 1 á 2 dagen per week. De klanten waar wij service uitvoeren zijn hoofdzakelijk in Nederland en België gevestigd, incidenteel wereldwijd.

Wat wordt er van jou verwacht

Een afgeronde MBO werktuigbouwkunde, energietechniek of gelijkwaardige opleiding.Tekening lezen zowel mechanisch als elektrisch. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed je bent in het bezit van een VCA diploma en rijbewijs. Je bent communicatief vaardig en geeft op verzoek uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever (30 medewerkers), ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar industriële ontstekingssystemen voor de (petro)chemie, staal- en procesindustrie.


Wat wordt jou geboden

Een jaarcontract met bij goed functioneren omzetting naar een vaste aanstelling. Een salaris tussen de € 3.000 en € 3.900 op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van ervaring en leeftijd. 25 vakantiedagen en 13 adv dagen. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal en Techniek. Afwisselende werkzaamheden zowel binnen als buiten. Volop mogelijkheid tot het volgen van vakgerelateerde cursussen.

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in