+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

(Junior) adviseur bodem (Vaste Baan ) – Gouda Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Adviseur Bodem vorm je de brug tussen veldwerk en klantadvies in een boeiende wereld van projecten. Je draagt bij aan projectvoorstellen, analyses en vertaalt onderzoeksgegevens naar solide adviezen. De rol biedt een unieke kans om te groeien in klantrelaties, financieel beheer en projectmanagement, in nauwe samenwerking met collega's. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

“Als Junior Adviseur Bodem ben je de brug tussen het veld en de advieswereld, waarbij je met passie en expertise gegevens omzet in gedegen advies, terwijl je groeit in het beheren van projecten en klantrelaties, want wij geloven we in leren en groeien, samen komen we het verst!”


Als Junior Adviseur Bodem bij stap je in een boeiende wereld van projecten, variërend van infrastructuur tot locatie ontwikkeling. Je vormt de brug tussen het veldwerk en klantadvies. Je bouwt relaties op met opdrachtgevers, draagt bij aan projectvoorstellen en analyses. Samen met collega’s vertaal je onderzoeksgegevens naar solide adviezen voor de klanten. Je speelt diverse rollen binnen projecten en kunt, in nauwe samenwerking, groeien in klantrelaties, financieel beheer en projectmanagement.



Gevraagd

Je beschikt over een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau. Hoewel enige werkervaring een pluspunt is, is dit geen strikte vereiste voor deze functie. Daarnaast dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, een talent voor het verbinden van mensen, en het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandig effectief te kunnen opereren.

Jij bent gericht op het behalen van resultaten en toont een sterke drive. Je stemt jouw persoonlijke ambities en doelen af op die van het team en de organisatie als geheel. Verder ben je proactief in het delen van kennis, ben je een goede luisteraar, stel je relevante vragen, en geef je constructieve feedback.



Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De arbeidsvoorwaarden worden nader bepaald aan de hand van kennis en ervaring.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Bij de opdrachtgever draait alles om teamwerk, klantgerichtheid en persoonlijke aandacht. De toegewijde projectteams streven ernaar klanten vooruit te helpen met slimme onderzoeken, betrouwbare diensten en doelgerichte adviezen. Binnen de organisatie, waar autonomie en initiatief hoog in het vaandel staan, geniet je van vrijheid in je carrière. De aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden gaan hand in hand met een duurzame werkomgeving die talent en bijdragen van medewerkers waardeert. Ze bevorderen een inspirerende werkcultuur met een gezonde werk-privébalans en hybride werken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in