+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Senior inkoper Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Groene Hart Ziekenhuis

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.923 - € 6.716 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Als Senior Inkoper bij ons ziekenhuis speel je een cruciale rol in het inkopen van medische benodigdheden, waarbij je direct bijdraagt aan de zorg voor patiënten. Je bent de schakel tussen leveranciers en zorgverleners, en werkt nauw samen met artsen en clustermanagers om de beste keuzes te maken. Je inzet is gericht op het professionaliseren van de inkoopafdeling, waarbij duurzaamheid en innovatie centraal staan. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Inkoper ben je onder andere verantwoordelijk voor het inkopen van medische artikelen en apparatuur waar de patiënten en zorgverleners van het Groene Hart Ziekenhuis werkelijk mee geholpen zijn. Omdat jij je vak verstaat weet je de juiste analyses te maken en zorg je voor een gedegen jaarlijks inkoopplan. Je weet als geen ander dat je daarvoor input nodig hebt van de collega's die deze artikelen en apparatuur nodig hebben, want samen willen jullie de beste oplossing om de mensen die zorg nodig hebben beter te maken.

Je bent een sparringpartner voor de artsen en clustermanagers om zo samen helder te krijgen wat er nodig is om de beste zorg te leveren. Met jouw kennis van de markt, jouw toegankelijkheid en open communicatiestijl weet je mensen mee te nemen in het maken van de beste keuze. Je durft hierbij ook stelling te nemen, je 'nee' te beargumenteren en hier draagvlak voor te creëren.

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor de investerings- , exploitatiegoederen en diensten. Je zet jouw kennis graag in om, samen met je collega's, de afdeling Inkoop verder te professionaliseren en te ontwikkelen. Het is belangrijk dat de kwaliteit geborgd wordt en dat de (inkoop)kosten gezond beheert en duidelijk beheerst worden. Bij alles wat je doet handel je in het belang van de patiënt en de organisatie. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam inkopen is voor jou vanzelfsprekend. Hierin speelt innovatie een belangrijke rol, jij kent en herkent het neusje van de zalm als het gaat om inhoud en past daar jouw advies op aan.

Het wervingsproces voor deze functie wordt (be)geleid door ISA GROUP middels Recruitment & Sourcing Advice. Acquisitie naar aanleiding van de vacature of directe sollicitatie wordt door het Groene Hart Ziekenhuis niet op prijs gesteld.

Gevraagd

Jij bent:
  • Een representatieve professional met een stevige persoonlijkheid. Uiteraard heb je een relevante opleiding op hbo-niveau of hoger en heb je ruime werkervaring opgedaan in het vak, het liefst binnen een complexe organisatie;
  • Helemaal plug and play wanneer je NEVI 1 en 2 en/of InkoopAcademie A en B, of een vergelijkbare inkoop specialisatie op zak hebt;
  • Voorzien van gedegen kennis van externe regelgeving en juridische kennis. Je bent gewend om met zowel interne als externe stakeholders te schakelen. Je weet bruggen te bouwen en je weet precies waar je zaken neer moet leggen. Je bent een onderhandelaar die voor de beste optie gaat;
  • Initiatiefrijk, resultaat en doelgericht zonder de menselijke én de zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Je weet hoe je draagvlak moet creëren en begrijpt de noodzaak hiervan op teamniveau;
  • Intrinsiek gemotiveerd om je in te zetten om de zorg in het Groene Hart Ziekenhuis continue te verbeteren.


Aanbod

Bedrijfsprofiel
Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda is een modern, flexibel, slagvaardig en ondernemend algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden-Holland. Het GHZ biedt goed bereikbare en kwalitatief hoogwaardige medisch-specialistische zorg op vier locaties: Locatie Gouda, Locatie Bodegraven, Locatie Zuidplas en Locatie Schoonhoven. Het GHZ beschikt over zo'n 400 bedden. Er werken ruim 164 medisch specialisten, ruim 2.100 medewerkers en 150 vrijwilligers. Daarmee niet te groot, maar zeker ook niet te klein. Meer informatie via .
Medewerkers kenmerken zich door een hoge mate van betrokkenheid. Ze vinden het een mooi bedrijf met een mooi product waar ze zich graag voor inzetten. Het ziekenhuis heeft ambitie en de zorgsector is permanent in verandering. Sleur kent men niet. Er zijn relatief korte lijnen waardoor je dicht bij het bestuur kunt werken en zo direct invloed kunt hebben.

Arbeidsvoorwaarden
Het GHZ biedt een ontzettende leuke werkomgeving waar het nooit saai is en er altijd genoeg ontwikkelingen zijn om je uitgedaagd te houden. Een werkomgeving waarin je welkom bent en weet waar je het voor doet.
De functie wordt, afhankelijk van ervaring en opleiding ingeschaald in FWG60 of FWG65 van de cao Ziekenhuizen en biedt een salaris van minimaal € 3.923,- en maximaal € 6.716,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (m.i.v. 1 juni 2024). Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, waarbij een invulling over 4 à 5 dagen per week bespreekbaar is.

Secundair biedt het GHZ een volledige 13e maand, mogelijkheden om je te ontwikkelen en voor het volgen van opleidingen.

Contactgegevens
Meer weten over deze verantwoordelijke en zelfstandige functie en herken jij je in de functie-eisen? Reageer dan direct via de vacature op de website van ISA GROUP! Of neem rechtstreeks contact op met René of Priscilla via onderstaande gegevens.

René Houweling, Consultant bij ISA GROUP - 06 29544986 of Priscilla Bloem-Silooy, Recruiter bij ISA GROUP - 06 19476651.

Uren

36 - 40 uur
36 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in