+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.
Laad meer vacatures

Inkoper Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als inkoper speel je een belangrijke rol in het handhaven van de juiste voorraad en het up-to-date houden van ons assortiment. Je plaatst bestellingen, zorgt voor kwaliteit en levertijd, en werkt aan het verbeteren van inkoopprocessen. Je zorgt ervoor dat klanten altijd vinden wat ze zoeken. Dit werk biedt je de kans om te groeien, samen te werken met leuke collega’s, en je ideeën in te brengen. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als inkoper binnen ons dynamische team krijg je de kans om een sleutelrol te spelen in het handhaven van optimale voorraadniveaus en het bijwerken van ons diverse assortiment. Ben jij de professional die gedreven is om bestellingen te plaatsen, kwaliteit en levertijd te waarborgen, en voortdurend te streven naar verbetering van inkoopprocessen? Als jij ernaar streeft om klanten nooit met lege handen onze winkel te laten verlaten, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team en samen het verschil te maken in het leveren van hoogwaardige service. Ontdek deze opwindende kans en geef een nieuwe impuls aan je carrière als inkoper!

Dit ga je doen

Als inkoper neem je een breed scala aan verantwoordelijkheden op je, waarbij je de cruciale rol hebt om onze voorraad op peil te houden en ons assortiment actueel te houden. De uitdaging ligt in het effectief plaatsen van orders bij leveranciers en het waarborgen van zowel kwaliteit als levertijd. Dagelijks werk je gericht aan het optimaliseren van processen om ervoor te zorgen dat ons assortiment constant beschikbaar is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwlettend volgen van prijswijzigingen en het zorgvuldig beheren van productspecificaties. Jouw voldoening haal je uit het feit dat klanten nooit met lege handen onze winkel verlaten, dankzij het zorgvuldig samengestelde assortiment dat jij beheert. Met jouw uitgebreide kennis dragen we samen bij aan het bieden van dat extra stukje service.


Dit krijg je
  • Salaris tussen de €2500 en €3500 afhankelijk van jouw opleiding en ervaring
  • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Leuke nieuwe collega’s
  • Uitdagend werk met genoeg ruimte voor nieuwe ideeën
Dit ben je
  • Je beschikt over een opleiding op MBO/HBO-niveau;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kunt goed werken in teamverband;
  • Je beschikt over kennis van Microsoft Excel.
Hier ga je werken

Deze ijzerwarengroothandel is een groothandel voor bouw infra en industrie. Dit bedrijf staat al 90 jaar bekend om zijn vakkennis om zijn flexibiliteit van de organisatie. Zij hebben een jong en flexibel team van collega's waar er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.


Interesse?

Als je enthousiast bent geworden na het lezen van deze vacature, kijken we ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen! Bij WerkTalent voeren we de eerste wervingsgesprekken en nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons kantoor in Zevenhuizen, waar we je ontvangen met een kop koffie of thee. Natuurlijk is een video-gesprek ook een optie!

Heb je vragen over het bedrijf of de functie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt me bereiken via 06-45181680 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in