+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.
Laad meer vacatures

Inkoper Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Connetix

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 6.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in een rol waar je als Tactisch Inkoper de spil bent in het inkoopproces van technische onderdelen, met een focus op OEM-leveranciers. Je krijgt de kans om je onderhandelingstalent te benutten, terwijl je ook leiding geeft aan belangrijke inkoopfuncties. Deze positie biedt een unieke mix van uitdaging, verantwoordelijkheid en de kans om bij te dragen aan internationale projecten. Een uitstekende gelegenheid om je carrière in inkoop te laten groeien binnen een ambitieuze en innovatieve organisatie. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Deze organisatie heeft grootse ambities op de internationale markt en zoekt een gedreven Tactisch Inkoper om deze doelstellingen te verwezenlijken. Als Tactisch Inkoper vervul je een cruciale rol in het inkoopproces, waarbij je taken omvatten zoals het verwerven van technische onderdelen bij OEM-leveranciers, vroegtijdige betrokkenheid bij verkoop- en pre-projectfasen, en het fungeren als centraal aanspreekpunt voor diverse projecten. Je fungeert als schakel tussen de organisatie en zowel OEM- als maakleveranciers, neemt deel aan beurzen en klantbezoeken, en beheert het artikel- en leveranciersbestand. Tevens ben je essentieel voor het optimaliseren van inkoopactiviteiten, het waarborgen van kwaliteit, logistiek en kosten, en het coördineren van NCR-afhandelingen. Daarnaast geef je leiding aan de Operational Inkoper en het Shared Service Center (SSC) om een efficiënte uitvoering van de dagelijkse inkoopactiviteiten te waarborgen. Kortom, een uitdagende rol met aanzienlijke verantwoordelijkheden binnen een ambitieuze organisatie.


Wat worden je voorwaarden als Inkoper?

Je gaat werken bij een succesvolle, dynamische en uitdagende organisatie met een prettige werksfeer. Een organisatie waar de groei en ontwikkeling van hun medewerkers gestimuleerd wordt en waarin ze samen met je kijken naar jouw toekomstmogelijkheden. Je gaat deel uit maken van een team van enthousiaste collega's op je wie je kan bouwen zodat je jezelf kan ontwikkelen. De organisatie biedt daar namelijk veel ruimte voor. Verder biedt de opdrachtgever de volgende primaire en secundaire voorwaarden:

  • een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving

  • maar liefst 40 vrije dagen

  • een salaris van €3800 tot €6000

  • tot 2000,- opleidingsbudget

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken we een Inkoper met uitstekende onderhandelingsvaardigheden en een bewezen staat van dienst in het verkrijgen van de beste deals. Als je de kunst van win-win-onderhandelingen beheerst, willen we graag met je praten.

  • je hebt ervaring in een soortgelijke rol in een technische omgeving

  • afgeronde opleiding Nevi 1

  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken en bent resultaatgericht

  • ervaring met ERP pakket

Wat ga je doen als Inkoper?

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het sourcen, onderhandelen en beheren van de inkoop van technische goederen en materialen. Je zult nauw samenwerken met interne teams, leveranciers en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat we altijd toegang hebben tot hoogwaardige materialen die voldoen aan onze technische specificaties. Jouw taken omvatten:

  • continu verbeteren van de inkoopprocessen

  • onderhandelen over condities als; prijzen, levertijden, kwaliteit, voorwaarden & services

  • inkoopstrategie bepalen

  • projectbehoefte vertalen naar inkoopopdrachten

Organisatie

Onze Partner is een veelzijdige producent en leverancier van machines voor de verwerking van voedingsmiddelen, chemische producten en afvalstoffen. Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar aan technologische expertise, beheersen ze het volledige spectrum van industriële projecten. Hun uitgebreide product portfolio omvat stand-alone apparatuur en kant-en-klare procesoplossingen. Ze blinken uit in het ontwerpen, bouwen en beheren van industriële installaties, inclusief engineering, inbedrijfstelling en service. Bij deze organisatie verenigen ze innovatie en ervaring om de industrie van morgen vorm te geven.


Werksfeer

Bij deze professionele, dynamische en internationale omgeving wordt veel waarde gehecht aan een prettige en informele werksfeer. Ze bieden niet alleen boeiend werk, maar ook aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden en een competitief salarispakket. Hier geloven ze in de kracht van teamwork en ondersteunen ze elkaar om gezamenlijk succes te behalen. Je kunt bij hen niet alleen je carrière laten groeien, maar ook genieten van een werkomgeving waarin je je gewaardeerd en geïnspireerd voelt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in