+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Inkoopadviseur (Deta vast) Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Multiselect

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Als adviseur inkoop en aanbesteding speel je een cruciale rol in het adviseren van interne klanten over inkoopbeslissingen. Je draagt bij aan het opstellen van specificaties, selectieprocedures en beoordelingscriteria, beheert overeenkomsten en voert (Europese) aanbestedingen uit. Je werkt in een team van professionals en krijgt de kans om je te ontwikkelen, met aandacht voor vitaliteit en een goede werk-privébalans. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als adviseur inkoop en aanbesteding adviseer jij jouw interne klant over de in te kopen goederen, diensten en werken. Jij helpt met het opstellen van functionele specificaties, selectieprocedures en beoordelingscriteria. Je adviseert over offertes, evalueert die samen met collega’s en verstuurt de offerteaanvragen. Ook beheer jij de (raam-)overeenkomsten. In overleg met jouw interne klant bereid jij het gesprek met de leveranciers voor. Jij zorgt er, in overleg met de leveranciers, voor dat je tot de juiste invulling van de (raam-) overeenkomsten komt.

Verder houd jij je bezig met het uitvoeren van (Europese) aanbestedingen, dit doe je zelfstandig of onder begeleiding en/of in afstemming met een senior adviseur inkoop en aanbesteding. Tot slot verricht jij marktonderzoek waarbij jij objectief de markt-, product- en leveranciersinformatie verzamelt en beoordeelt.

Het team juridische zaken en inkoop bestaat uit diverse professionals zoals medewerkers juridische zaken, medewerkers inkoop en (senior) adviseurs inkoop en aanbesteding, adviseurs vergunningen en een bedrijfsjurist. Als adviseur inkoop en aanbesteding rapporteer jij aan de teammanager juridische zaken en inkoop. Het team inkoop is volop in ontwikkeling, gebaseerd op een duidelijke inkoopvisie- en beleid. Dit houdt in algemene zin in dat jij als adviseur inkoop en aanbesteding veel vrijheid kan krijgen bij de invulling van de manier van werken en het verder vormgeven van de afdeling.

Wil je jezelf ontwikkelen? Dat faciliteren wij graag! Bij onze opdrachtgever krijg je alle kans om te groeien. Ook is er aandacht voor jouw vitaliteit en is een prettige werk-privébalans voor ons vanzelfsprekend. Bij de opdrachtgever zijn de lijnen kort en werk je in een open en informele cultuur met betrokken collega’s die trots zijn op wat we doen: al 140 jaar levert de opdrachtgever schoon drinkwater aan 800.000 mensen!


Aanbod
  • 32 tot 40 uur per week 
  • Startdatum: 01-07-2024
  • Een salaris tussen € 4.200,- en € 6.000,- o.b.v. van een fulltime dienstverband;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken
  • Deta vast rol 
Functie eisen
  • Minimaal een HBO opleiding afgerond;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van inkoop;
  • Je bent kundig in het verzamelen, analyseren en presenteren van informatie;
  • Van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van aanbestedingen ben jij goed op de hoogte;
  • Je bent besluitvaardig, overtuigend, organisatiesensitief en een teamspeler.


Bedrijfsomschrijving

Iedereen in deze organisatie geeft vorm aan het beste drinkwater voor de regio. Dit doen zij door te blijven innoveren, waarbij zij ernaar streven dat ons drinkwater zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd. De komende jaren staat het bedrijf voor technische uitdagingen en transities en die mag en kan jij mede vormgeven. Vanwege de bescheiden omvang, heb jij veel impact. Heb je interesse in de opdracht? Neem dan contact op met Mathanya via telefoon: 06-57209364 of per mail: [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in