+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.
Laad meer vacatures

Software Engineer Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Nedap

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van testsystemen bij een toonaangevend bedrijf. Als onderdeel van het T&M team, dat cruciale testsystemen ontwikkelt voor een breed scala aan producten, speel je een sleutelrol in het productieproces. Jouw inzet is essentieel voor het handhaven van kwaliteitsnormen en het optimaliseren van productieprocessen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw team

Nedap doet heel veel, en ons T&M team levert de testsystemen voor deze producten op aanvraag van de verschillende marktgroepen binnen Nedap. Deze testsystemen zijn essentieel voor het productieproces van de Nedap producten bij onze productie-partners, die zich zowel binnen als buiten Nederland bevinden. Jij wordt onderdeel van dit team dat bestaat uit 16 ervaren collega’s die je met raad en daad terzijde staan.

Een testsysteem komt niet zomaar uit de lucht vallen: De ontwikkeling van testsystemen begint bij R&D van de betreffende marktgroep met het maken van testspecificaties voor het te testen product. Het T&M team gebruikt dit als leidraad voor het opzetten van de hardware en software van het testsysteem, waarbij we zoveel mogelijk streven naar een uniforme opzet voor zowel software, hardware en werkmethodieken.

Tijdens de ontwikkeling van zowel het product als het testsysteem is er veel wederzijdse afstemming tussen T&M en R&D. Naast het bouwen van de testers is het T&M team ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de testsystemen gedurende de levenscyclus van het product.



Gevraagd

Vereiste ervaringen en skills

Je bent een ondernemend en proactief persoon. Je hebt een probleemoplossende houding en vindt het leuk om te puzzelen en uit te zoeken hoe het beter kan. Je krijgt voldoening van het afleveren van een probleemloze betrouwbare tester en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je vindt het leuk om mee sparren in het bedenken van toekomstbestendige oplossingen en nieuwe technologieën.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt drie jaar ervaring met object georiënteerd programmeren, bij voorkeur in C# ;
  • Enige werkervaring in elektronica en/of techniek in een soortgelijke functie;
  • Overzicht in gebruikte software architectuur en ziet verbeterpunten;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij voorkeur ben jij fulltime beschikbaar (32u is bespreekbaar).



Aanbod

We zijn op zoek naar een gedreven Software Engineer voor het Test en Meetmiddelen (T&M) team. Als Software Engineer word jij mede verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van onze geavanceerde testsystemen. De focus hierbij ligt op de softwareontwikkeling voor de testsystemen, waarbij betrouwbaarheid en toekomstgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Jouw verantwoordelijkheden en taken bestaan uit:

  • Je ontwikkelt de software voor onze testsystemen;
  • Je maakt en houdt onze testsystemen operationeel;
  • Je houdt overzicht over de software architectuur;
  • Je voert daar waar nodig verbeteringen door, zowel in architectuur als software;
  • Je draagt bij aan het verder verbeteren van onze testers.

Sollicitatieprocedure

Nieuwsgierig geworden naar onze vacature voor Software Engineer? Ga de uitdaging aan! Stuur je CV en/of motivatie via de sollicitatiebutton t.a.v. Marten Adolfsen. Heb je nog vragen, neem dan contact op met mij op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..   

  • Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure;  
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);  
  • Bij Nedap vertrouwen we op de diversiteit van mensen en organisaties. Een van de dingen die ons uniek maakt is onze diverse mix van mensen en culturen. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd;  
  • We respecteren jouw privacy.  


Bedrijfsomschrijving


Over Nedap
Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in