+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
14 dagen geleden geplaatst • 66x bekeken

Traineeship Accountmanager (young professionals) Groningen • Good Company

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Good Company

Good Company
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 192 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Leer de organisatie kennen

Deze organisatie is hét ontwikkelbedrijf voor young professionals in Nederland. Ze weten precies wat ervoor nodig is om succesvol te worden in je werkende leven, hoe je het meest uit elke dag haalt, hoe je je hoofd leeg en toch je agenda gevuld houdt, hoe je zorgt voor een gezonde werk/privébalans en hoe je mensen in hun ultieme kracht zet.

Deze zomer start het volgende Traineeship Accountmanager waarin ze professionals opleiden tot slagvaardige en succesvolle accountmanagers. Maar de trainingen die trainees volgen, gaan eigenlijk nog veel verder dan dat. Je wordt klaargestoomd op het runnen van je ‘eigen business’, je wordt bekendgemaakt met handige tooling en het belangrijkste misschien nog wel: je ontvangt een gigantisch netwerk waar je je in onder kunt dompelen. En dan hebben we het over echt grote namen! Deze organisatie werkt samen met enorm mooie bedrijven waar jij na je traineeship aan de slag kan gaan als accountmanager en accountmanagement taken kan vervullen, als je dat zou willen. Of mogelijk in een andere rol die bij je past. Want dit Traineeship Accountmanager staat vooral ook in het teken van het ontdekken waar je eigen talenten en ambities liggen, je op te leiden tot succesvol young professional en een route zoeken waar jij gelukkig van wordt. Zo bouw je samen met ze aan jouw cv, jouw dromen en jouw toekomst!

Over de functie

Het Traineeship Accountmanager geeft je de basis om succesvol te worden. En leren door te toen, is daarin het meest belangrijke want de praktijk is altijd anders dan de theorie. En juist daarom is een Traineeship ook zo waardevol voor het kickstarten van je carrière. Je ontvangt in ongeveer 1,5 jaar bijna 70 verschillende trainingen, maar brengt lessen ook direct in praktijk. Niet alleen zorgt dat ervoor dat je jouw nieuwe skills echt in de vingers krijgt, maar op die manier bouw je ook al aan je netwerk en leer je andere bedrijven kennen, omdat jij je al tijdens je Traineeship Accountmanager voor grote klanten (accounts) in gaat zetten. En het mes snijdt aan 2 kanten: doordat jij on the job leert en meedraait, is het mogelijk om dit Traineeship niet alleen gratis aan te bieden, maar krijg je er zelfs direct voor betaald! Na zo’n 1,5 jaar kun je blijven of ervoor kiezen om door te groeien intern, of bij één van de mooie klanten waar je al bekend mee bent geraakt.

Jouw kwaliteiten

Omdat er nadrukkelijk in je wordt geïnvesteerd, is dit Traineeship Accountmanager niet voor iedereen. De trainingen worden in een relatief snelle vaart aangeboden en moeten goed doorlopen worden. Daarnaast werk je in het Traineeship Accountmanager ook veel samen met andere Trainees die afhankelijk van je zijn. Er wordt dan ook van je verwacht dat je dit echt graag wil, dat je het leuk vindt om te leren en er met veel enthousiasme met elkaar voor wilt gaan.

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond (of bijna afgerond)
 • Je spreekt in elk geval goed Nederlands (andere talen zijn een pre, maar niet noodzakelijk)
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent enthousiast en een professionele teamspeler
 • Je bent ten minste 32 uur beschikbaar
 • Je woont in de omgeving van Groningen

De voordelen

De voordelen spreken inmiddels misschien wel voor zich, maar nog eens opgesomd. Je ontvangt een betaald Traineeship Accountmanager waarmee je direct een voorsprong hebt op alle mensen om je heen die ook recent hun studie hebben afgerond. Je maakt kennis met een heel scala aan superinteressante bedrijven, je werkt aan je cv en wordt allround opgeleid tot Accountmanager of beter misschien nog: ervaren young professional.

 • Goed salaris en leuke extra’s vanaf de dag dat je Traineeship Accountmanager begint
 • Hele mooie klanten waar jij jouw kennis (natuurlijk onder begeleiding) direct al in praktijk kan brengen
 • Een enorm netwerk en inzicht in wat er allemaal ‘is’ in de markt aan bedrijven, functies en werkvelden
 • Héél veel kennis om de rest van je leven op terug te vallen
 • Een ontwikkeltraject waarmee je focust op jouw talenten, ambities en toekomstdromen

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Traineeship Accountmanager (young professionals).

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in