+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Accountmanager Groningen Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

You-match Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij het bedrijf geloven we in de kracht van samenwerking en klantgerichtheid. Als accountmanager ben jij het gezicht van ons bedrijf in de regio Groningen en de kop van Drenthe. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van onze commerciële doelstellingen en het uitbreiden van onze klantenportefeuille.
In je benadering van (potentiële) klanten toon je initiatief en creativiteit. Je weet anderen te enthousiasmeren over het assortiment en de dienstverlenging van Sijperda. Je adviseert over de inzet van materieel en diensten en maakt commerciële (prijs-)afspraken. Om klantwaarde te kunnen realiseren werk je constructief samen met je collega's. Je volgt nauwlettend de relevante ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar kansen en mogelijkheden voor Sijperda.

Wat ga je doen:
Vanuit je functie ben jij (mede)verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen van de vestigingen in jouw werkgebied, Groningen en Stadskanaal. Je bent actief op het vlak van acquisitie, maar ook in het onderhouden van contacten met bestaande klanten. Hiertoe bezoek je dagelijks, veelal onaangekondigd, bedrijven, projecten en bouwplaatsen. Je bent erop gericht om de bestaande klantenportefeuille uit te breiden. In de contacten met bestaande klanten zoek je manieren om te komen tot een verhoging van de omzet.

In je werk draait het om:
-Commerciële Strategie: Je zet Sijperda Verhuur stevig op de kaart in jouw werkgebied. Met proactieve benaderingen breid je onze klantenkring uit en vergroot je onze omzet.
-Relatiebeheer: Je onderhoudt nauwe contacten met bestaande relaties en streeft naar het verhogen van de omzet door effectieve en overtuigende communicatie.
-Activiteitenplanning: Je ontwikkelt een doordachte planning voor commerciële activiteiten en houdt deze strak in de gaten. Jouw rapportages geven inzicht in de voortgang en successen.
-Samenwerking: Je werkt constructief samen met collega's en draagt bij aan marketingacties. Ook ben je aanwezig bij netwerkbijeenkomsten om ons netwerk verder uit te bouwen.
-Bij het bedrijf vormen vijf gedreven accountmanagers samen een hecht en dynamisch team. Met hun eigen regio's zijn zij niet alleen de drijvende kracht achter ons succes, maar ook de sleutel tot grenzeloze mogelijkheden. Ze overstijgen verwachtingen, ontgrendelen nieuwe kansen en smeden duurzame banden met onze klanten.

Gevraagd

Wie ben jij
Als accountmanager ben je meer dan alleen een verkoper. Je bent een betrokken professional met:
-Commerciële Drive: Je hebt een ondernemende instelling en herkent kansen waar anderen uitdagingen zien.
-Uitstekende Communicatieve Vaardigheden: Je bent in staat om op verschillende niveaus te schakelen en weet anderen te overtuigen van onze diensten.
-Klantgerichtheid: Jouw focus ligt op het bieden van waarde aan onze klanten. Je begrijpt hun behoeften en weet hierop in te spelen.
-Flexibiliteit en Daadkracht: Je kunt goed omgaan met stress, prioriteiten stellen en snel schakelen in een dynamische omgeving.
-Technisch Inzicht: Je hebt affiniteit met techniek en begrijpt de verhuur- en bouwsector.
-Overtuigingskracht: Je bent overtuigend en weet anderen te enthousiasmeren voor ons assortiment en dienstverlening.
-Woonachtig in de Regio: Bij voorkeur ben je woonachtig in het werkgebied. Een bestaand netwerk in Noord-Nederland is een grote plus.

Aanbod

Wat jij krijgt:
Je krijgt de unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in een hecht en enthousiast team. We dagen je uit tot het leveren van optimale prestaties en moedigen je aan ambities waar te maken. Er heerst een sterke saamhorigheid en betrokkenheid binnen de organisatie en het team.
Natuurlijk begrijpen we dat goede arbeidsvoorwaarden bijdragen aan jouw werkplezier en motivatie.

Daarom bieden wij jou:
-Een goed salaris, afgestemd op jouw opleiding, kennis en ervaring;
-Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
-Mogelijkheid om materieel te huren tegen zeer gunstige personeelsvoorwaarden;
-Reiskostenvergoeding (bij meer dan 10 kilometer enkele reis)

Heb jij interesse?
Klinkt het bedrijf als een bedrijf waar jij aan de slag wilt? En klinkt deze functie als jouw functie?
Super! Je kan solliciteren door je CV en motivatie te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Neem voor meer info contact op met Franciska 06 23 15 28 83

Salaris

Een goed salaris, afgestemd op jouw opleiding, kennis en ervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in