+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider UMCG Techniek (E/W) Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als Projectleider Techniek ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de gehele portfolio binnen het betreffende domein, waarbij de planning als leidraad dient. Je brengt structuur aan om de juiste prioriteiten te stellen en werkt nauw samen met technisch beheerders, verticale projectleiders, adviseurs technisch beleid, toezichthouders en je collega's in horizontale projecten. Samen met de projectmanager centrale techniek bespreek je de benodigde middelen op het gebied van tijd, budget, personeel en de inzet van externe adviseurs. Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement en vertaalt dit naar het risicodossier. Als leider organiseer je proactief en vermijd je improvisatie. Je denkt vanuit de gebruiker en organiseert efficiënte exploitatie, plannen en projecten met die visie in gedachten. Ook vertegenwoordig je de opdrachtgever in alle aangelegenheden met betrekking tot de uitvoering.


Functie eisen
  • HBO+ werk- en denkniveau (werktuigbouwkunde) met aanvullende trainingen in persoonlijke ontwikkeling en projectmanagement.
  • VCA-VOL gecertificeerd.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de realisatie van complexe technische projecten, bij voorkeur in ziekenhuizen.
  • Aantoonbare ervaring met technische planvorming en ontwerpprocessen.
  • Bewezen ervaring in het aansturen van aannemers en installateurs tijdens projectuitvoering.
  • Kennis en ervaring binnen de technische context van het UMCG is een pre.


Bedrijfsomschrijving

Wil jij jouw expertise in utilitaire projecten, waaronder ziekenhuizen, naar een hoger niveau tillen? Heb jij ervaring in het leiden van dergelijke projecten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) heeft een unieke kans voor jou als Projectleider Techniek. Het UMCG staat voor een boeiende transformatie. Hun vastgoed wordt functioneel en technisch gemoderniseerd. Als Projectleider Techniek maak je deel uit van het UMCG Bouwt 2035-team, waar je een cruciale rol speelt in de toekomst van het vooraanstaande medische centrum.Benieuwd naar deze boeiende uitdaging? Multiselect, dé specialist in werving en selectie, faciliteert exclusief de aanwerving voor deze vacature. Neem contact op met Quinten Zondervan van Multiselect. Hij vertelt je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Quinten is bereikbaar via telefoonnummer: 06 53 30 42 07 of stuur je interesse naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in