+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

IT Support Engineer Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Yelgo

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

IT Support Engineer

Waar ga jij aan de slag?

Onze opdrachtgever is al meer dan 40 jaar actief in de mobiliteitssector en biedt flexibele mobiliteitsoplossingen. Ze zijn Europees actief met meerdere vestigingen. Er wordt hard gewerkt om de IT-afdeling naar een hoger plan te tillen door diverse IT-diensten te centraliseren en optimaliseren. De IT-afdeling in het Noorden bestaat momenteel uit vijf medewerkers en is op zoek naar versterking in de functie van Support Engineer die op technisch- en functioneel applicatiegebied kan ondersteunen. 


Wat ga jij doen?

De IT-afdeling fungeert als schakel tussen applicaties en processen in de IT-infrastructuur. Het technisch beheer wordt uitbesteed aan partners, terwijl de afdeling dient als kennisdragers. Zo wordt er een efficiënte IT-organisatie met domeinexpertise en regie gecreëerd. 

Als IT Support Engineer vervul je een essentiële rol bij het verbinden van de IT-leveranciers met de dagelijkse bedrijfsvoering. Samen met de overige IT-collega's draag je zorg voor het onderhoud van het IT-landschap bestaande uit een aantal applicaties zoals o.a. SalesForce en Miles. Je verzamelt relevante informatie, stelt plannen op en volgt deze op bij onze leveranciers. Daarnaast ben je technisch- en functioneel verantwoordelijk voor het applicatiebeheer. Tenslotte bewaak je de voortgang en communiceer je duidelijk over verwachtingen naar je collega's. Je werkt daarin nauw samen met 

Afhankelijk van jouw wensen, kennis en vaardigheden, kun je doorgroeien naar een specialistenfunctie. De rol van Support Engineer kun je geheel naar eigen inzicht invullen. 


Wat vragen wij van jou als IT Support Engineer

Je bent een ervaren functioneel/technisch applicatiebeheerder en hebt een pragmatische werkinstelling. Je bent communicatief sterk en hebt bij voorkeur ervaring in de mobiliteitsbranche. 

Daarnaast:
• Ben je in het bezit van een MBO-4/HBO diploma;
• Je bent bedreven in het achterhalen van behoeften door middel van gesprekken.
• Je hebt een voorkeur voor procesmatig en gestructureerd werken.
• Ervaring met Microsoft Azure en/of Microsoft 365
• Je bent bekend met termen als ITIL, change mindset en agile werken.
• Enige ervaring in computernetwerken geeft je een vliegende start!


Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris en volop kansen om te groeien, allemaal afgestemd op jouw ambitie. Professionele- en persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Bovendien biedt de opdrachtgever verschillende mobiliteitsvoordelen, waaronder de optie voor een leaseauto, een leasefiets of een mobiliteitskaart. Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 5 ATV-dagen (op basis van fulltime werken).

Er is bij deze opdrachtgever niet alleen ruimte voor werk, maar ook voor plezier. Als je zin hebt in een feestje of een goed idee hebt voor een hackathon, ben je bij  ze aan het juiste adres. Ze zorgen ook voor een uitstekende pensioenregeling voor jouw toekomst en zetten in op gezondheid met bedrijfsfruit voor degenen met een gezonde trek. Je kunt hybride werken, zowel op kantoor als thuis.


Waarom kies je voor Yelgo?
Solliciteer Direct
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in