+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Eerstelijns helpdesk medewerker ICT/Telefonie Veendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lavi Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een ICT Eerste lijn helpdesk medewerker die van afwisseling houdt. Je gaat niet alleen technische problemen oplossen, maar ook helpen met andere klusjes. Het is een baan met veel verschillende taken, dus geen dag is hetzelfde. Je komt te werken in een bedrijf dat marktleider is en een fijne werksfeer heeft. Ze bieden een vaste baan, een goede toekomst en kansen om te leren en te groeien. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een communicatief vaardige en technische bekwame ICT-er om interne collega’s te helpen. 
Als ICT Eerste lijn helpdesk medewerker ben je verantwoordelijk voor het adequaat aannemen en verhelpen van storingen die door collega’s intern aan je gemeld worden. Dit kunnen werkplek storingen zijn, maar ook meldingen vanuit de financiële administratie over het boekhoud softwareprogramma of engineering over tekenprogramma’s.

Je inventariseert vakkundig het probleem en probeert de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Dit kan zijn door eigen onderzoek te starten en zelf de eerstelijns storingen te verhelpen, maar mogelijk ook om leveranciers van de verschillende software pakketten te benaderen om zo storingen te verhelpen. Daarnaast inventariseer en plan je benodigde updates in. 

Naast het verlenen van telefoon en ICT support ben je inzetbaar om ook andere storingen te verhelpen, zoals verlichting die vervangen moet worden bij een entree deur of ondersteun je bij het fysiek inrichten/ombouwen van werkplekken.

Door de groei van de organisatie betreft het een breed takenpakket, waarbij je dus niet alleen als ICT helpdesk ingezet zal worden.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en productie van industriële en utiliteitsbouw gerelateerde klimaatsystemen. Ze zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland. Binnen de organisatie heerst een professionele, ambitieuze en prettige nuchtere werksfeer.  

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een afgeronde ICT opleiding niveau 3/4 aangevuld met aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie. 

Daarnaast ben je of heb je; 

  • Proactieve werkhouding
  • Stressbestendig en kun je prioriteiten stellen
  • Zelfstandig werken
  • Oplossingsgericht
  • Accuraat in je werk
  • Hands-on ingesteld 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Om te beginnen bieden ze een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf. Ze bieden een veelzijdige en uitdagende baan met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken binnen een ambitieuze organisatie met een duidelijke visie. Enthousiaste collega’s, informele werksfeer met korte lijnen en een hands-on mentaliteit typeren dit bedrijf. Je ontvangt een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop opleiding,- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in