+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior IT Engineer Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Daltec - onderdeel van Hallo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Daltec - onderdeel van Hallo

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Senior Engineer ben je in staat om geavanceerde ICT-gerelateerde taken zelfstandig uit te voeren. Je bent in staat om een actieve bijdrage te leveren in de algemene bedrijfsvoering van Daltec en om collega’s op te leiden en aan te sturen. Je hebt ervaring opgedaan middels opleidingen en uitgebreide praktijkkennis opgedaan. Je bent in staat om risico’s te detecteren, in te schatten en daarop te acteren. Je kunt projectmatig te werken (projectplan, plan van aanpak, migratieplan).

Functieomschrijving

Dagelijkse IT exploitatie van klanten, met name IT intensieve klanten. Aansturen van collega’s om repeterende of relatief eenvoudige taken uit te laten voeren. Controle op het uitgevoerde werk (kwaliteit, snelheid, degelijkheid, uren en documentatie). In staat in kaart te brengen welke middelen de klant heeft, welke middelen de klant nodig heeft en draagt bij aan een (eventueel) vervangingsplan. Legt verantwoording af bij de directie en de klant. Verantwoordelijk voor checklists, werkbeschrijvingen en handleidingen.

Uitvoering van projecten van klanten: uitvoering van complexe/specialistische taken, aansturen van collega’s om repeterende of relatief eenvoudige taken uit te laten voeren. Controle op het uitgevoerde werk (kwaliteit, snelheid en degelijkheid). Legt verantwoording af bij de directie en de klant.

Afhandeling van escalaties; overleg voeren met klant en collega’s om tot een oplossing te komen. In staat zijn de situatie te laten afkoelen, in kaart te brengen welke middelen er nodig zijn om tot een oplossing te komen. Samenwerken met senior collega, klant en directie. Legt verantwoording af bij de directie en de klant.

Begeleiden en opleiden van (nieuwe) medewerkers, stagiaires en studenten (gedeelde taak, gedeelde verantwoordelijkheid met senior collega en directie). Dit houdt ook in dat het uitgevoerde werk moet worden gecontroleerd.

Strategisch en tactische besprekingen met het Management Team; visie middel(lange) termijn, uitzetten van lijnen hoe deze visie uitgevoerd wordt, bespreken over het functioneren van het team en collega’s. Bespreking over projecten, klanten, leveranciers en acquisitie.

Een actieve bijdrage leveren aan opleidingen; meedenken met het Management welke opleidingen noodzakelijk zijn voor eigen functioneren en dat van het team. Het voortouw nemen in het volgen van opleidingen en examens. Kennis up-to-date houden door middel van vakliteratuur en het volgen van webinars en seminars.

Wij vragen

  • Je dient ongeveer 3 jaar ervaring te hebben in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een ICT bedrijf/MSP/CSP.
  • Je dient aantoonbare ervaring te hebben met Microsoft producten zoals Microsoft 365 en Azure (bij voorkeur gecertificeerd) en met RMM producten zoals Datto/N-Able.
  • Ook gaan wij ervan uit dat je alle relevante kennis van netwerk- en systeembeheer hebt.
  • Wij verwachten van je dat je een geldige Microsoft certificeringen hebt of bereid bent deze te gaan halen.
  • Je dient in het bezit te zijn van rijbewijs B om op bezoek te gaan bij onze klanten;
  • In dat kader dien je ook een representatieve uitstraling te hebben.
  • Wij verwachten dat je de talen Nederland en Engels 100% beheerst.
  • Alhoewel wij proberen alle werkzaamheden binnen kantoortijden uit te voeren, is dat niet altijd mogelijk; hier dien je flexibel mee om te gaan.
  • Tevens verwachten we dat je de noodzakelijke kennis en certificeringen up-to-date houdt.

Wij bieden

Wij werken in een hechte, kleine groep van 11 medewerkers en onze kantoren zijn als een huiskamer doch zeer professioneel ingericht. Doordat we een technisch bedrijf zijn, werken we niet met accountmanagers en salestargets. Er heerst een prettige en ontspannen werksfeer. Door ons succes kan het af en toe erg hectisch zijn, maar door de teamvorming doen we alles samen.

Wat betreft de arbeidsvoorwaarden zal jij een goed pakket krijgen die onder andere een goede pensioensregeling, vakantiedagen en passend salaris bevat. Bovendien word je ook gestimuleerd om door te groeien en ontwikkelen, bijvoorbeeld door het behalen van relevante certificaten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in