+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Jeugdzorgwerker D (Nachthoofd) Klei Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elker

Gevraagd

  • 6 - 8 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Onze kleinschalige voorzieningen (KV's) vind je in de wijken Helpman, Hoornsemeer, Lewenborg en Tuinwijk in de gemeente Groningen. Hier bieden wij jongeren (12-21 jaar) de mogelijkheid om te wonen, in combinatie met jeugdhulp, behandeling en begeleiding op maat.
Wat maakt onze KV's bijzonder? Als thuis wonen niet meer lukt, kunnen jongeren hier wonen. In een kleinschalige setting en een huiselijke sfeer, gewoon in een Groningse wijk. Het bijbehorende zorgaanbod varieert van lichte tot intensieve begeleiding en behandeling. Jongeren kunnen op dezelfde plek blijven wonen óf binnen de bekende omgeving van onze KV doorstromen naar een meer zelfstandige woongroep. De hulpvraag van de jongere staat bij ons altijd centraal.

Wat ga jij doen?
Als nachthoofd heb je een bijzondere rol in het multidisciplinaire team. Jouw dienst start 's avonds om 11 uur met een overdracht. Je hoort van je collega wie er thuis zijn en of er bijzonderheden zijn. Daarna kun je gewoon gaan slapen. In de meeste gevallen zijn de nachten rustig en hoef je niets te doen. Mocht er iets aan de hand zijn dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij bent degene die zorgt dat er rust is in huis, je hebt een signalerende functie en je beantwoordt de urgente vragen. Praktische zaken los je zelf op. Als er vragen of situaties zijn waar je niet uitkomt kun je overleggen met collega nachthoofden of de achterwacht. Er kan zo nodig altijd extra hulp worden ingeroepen. Om 8 uur 's ochtends komen jouw collega's van de dagdienst. Nadat je met hen een overdracht hebt gedaan, zit jouw slaapdienst erop.
De rol van nachthoofd is bij uitstek voor studenten in de laatste fase van een (sociale) studie. Zo kun je ervaring opdoen in een setting die past bij je studierichting. Je werkt in een team van 4 nachthoofden op een vaste locatie. Ieder nachthoofd werkt één vaste nacht in de week en één weekend in de maand. Als nachthoofd zit je automatisch ook in de invalpool van Elker en kun je, afhankelijk van jouw eigen wensen en beschikbaarheid - ook voor ook voor dagdiensten gevraagd worden.

Gevraagd

Wie ben jij?
  • Jij gelooft dat er altijd mogelijkheden zijn om een kind te kunnen helpen. Hoe groot de problemen soms ook zijn. Je weet ook dat dit vraagt om een veilige basis. Dit verantwoorde leef- en behandelklimaat probeer je onze kinderen en jongeren daarom elke dag te bieden; individueel en in groepsverband. Dit doe je samen met je collega's in een enthousiast, specialistisch team. Profiel:
  • Jij hebt een agogische opleiding/studie gedaan of bent hier mee bezig.
  • Je bent minimaal 20 jaar en staat stevig in je schoenen.
  • Je hebt een kalm brein en affiniteit met de doelgroep.


Aanbod

Wat biedt Elker jou? Inhoudelijke ontwikkeling én meer!
Bij Elker zijn we ons bewust van onze constant bewegende omgeving. Dit betekent dat we ontwikkeling heel belangrijk vinden, die van onze medewerkers én die van onze jongeren, kinderen én hun omgeving. Dat maakt dat je als collega bij ons niet stil hoeft te staan. Dit geldt ook voor jou als nachthoofd. Je gaat in ieder geval een BHV-training volgen, je wordt gedegen ingewerkt en er zijn regelmatig mogelijkheden voor aanvullende trainingen. Een mooie bijkomstigheid: de ervaring als nachthoofd staat goed op je cv. En omdat Elker als specialistische jeugdhulpaanbieder een breed hulpaanbod heeft, kun je intern goed doorstromen in verschillende rollen en functies.

De arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt een contract voor minimaal 30 uur per maand.
  • Je start met een contract voor 1 jaar (Daarna is vast contract mogelijk)
  • Je valt in de CAO Jeugdzorg en bent ingedeeld in schaal 7.
  • Je ontvangt een slaapdienstvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld én 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt een tegemoetkoming voor een zorgverzekering en een tegemoetkoming woonwerk-verkeer (reiskosten fiscaal uitruilbaar)
  • Je bouwt pensioen via PFZW!
Enthousiast en/of nieuwsgierig? We horen of zien je graag!
Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag jouw korte motivatiebrief en je CV via het mailadres: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je nog vragen of wil je liever eerst een vrijblijvend voorgesprek? Neem gerust contact op met Wim Lunter 06 11245318 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

6 - 8 uur
30 uur contract per maand

Salaris

Cao Jeugdzorg schaal 7
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in