+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voeger Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.224 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ervaren voeger die met hart en ziel de schoonheid van gebouwen wil verbeteren? Heb je een passie voor renovaties en een scherp oog voor vakmanschap? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team van voegers en metselaars. Als voeger bij dit mooie renovatiebedrijf krijg je de kans om jouw expertise toe te passen op verschillende renovatieprojecten. Jouw belangrijkste taak is het uitvoeren van voegwerk met de hoogste kwaliteitsnormen. Met jouw uitgebreide kennis van diverse voegtechnieken en materialen, zorg je ervoor dat elk project een meesterwerk wordt.


Ben jij het?

Wat verwachten we van jou? Bewezen ervaring als voeger, bij voorkeur in renovaties. Je hebt diepgaande kennis van verschillende voegtechnieken en materialen. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn jouw handelsmerk. Klanttevredenheid staat bij jou altijd voorop. En uiteraard, een rijbewijs B is vereist.


Wat wij bieden

Wat kunnen wij jou bieden? Een competitief salaris conform CAO, dat varieert op basis van jouw ervaring en kennis. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bouwpensioen, een kilometervergoeding en 25 vakantiedagen, 20 Atv-dagen en 3 dagen kort verzuim. En laten we ons unieke spaarprogramma niet vergeten, waarbij je met elk gewerkt uur kunt sparen voor fantastische beloningen!


Waar jij werkt

Wie zijn wij? Wij zijn een dynamisch team van gevelrenovatie-experts met meer dan 40 gepassioneerde collega's. Samen werken we aan uitdagende projecten in de betoverende noordelijke provincies van Nederland: Friesland, Groningen en soms zelfs Drenthe. Of het nu gaat om het nieuw leven inblazen van historische gebouwen, het herstellen van charmante gevels, het reinigen van vervuilde oppervlakken of het beschermen van tijdloze structuren, wij zijn erbij! Solliciteer vandaag nog en word een onmisbare kracht in ons team van gevelkunstenaars! Met jouw passie en expertise kunnen we samen de mooiste resultaten bereiken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in