+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voegenhakker Harkema

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Hou je van afwisselend werk in de bouw en werk je graag zowel zelfstandig als in een team? We zoeken iemand die oude voegen kan verwijderen en helpt bij het opnieuw voegen van huizen. Ervaring is niet nodig, maar je moet wel gemotiveerd zijn. Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in voegwerk en gevelrenovatie. Je krijgt de kans om veel te leren. Bij goed werk is er kans op een baan voor lange tijd. Je krijgt ook werkkleding en spullen om veilig te werken. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij zowel graag in teamverband als zelfstandig aan diverse projecten, variërend van renovatie- en restauratiewerkzaamheden tot nieuwbouwprojecten? Ben jij de voegenhakker die wij zoeken voor onze opdrachtgever? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Drachten is door toenemende drukte per direct op zoek naar een voegenhakker. Voordat een huis opnieuw gevoegd kan worden is het belangrijk dat de oude voeg eerst verwijderd wordt.  In de functie als voegenhakker is het jouw taak de oude voeg te verwijderen. Met behulp van een lucht aangedreven beitel ga jij zorgvuldig de oude voeg uit de gevel hakken. Wanneer alle voegen er uit zijn ga je met een hogedrukspuit de gevel reinigen. Daarna kan de voeger het huis voorzien van een nieuwe voeg en assisteer jij hem bij deze werkzaamheden. Voor de afwerking ga je samen met je collega het huis impregneren en maak je de ramen schoon. Voor deze functie is ervaring niet nodig, wél ben je gedreven en ben je een echte aanpakker.


Functie eisen
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B
  • In het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze zo snel mogelijk te behalen
  • Je hebt interesse voor de bouwsector
  • Geen hoogtevrees
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in voegwerkzaamheden en gevelrenovatie. Met ruim 30 jaar aan werkervaring in deze branche ben je hier op de juiste plek om alle kneepjes van het vak aangeleerd te krijgen. Bij deze opdrachtgever werk je in een team met ongeveer 10 gemotiveerde collega's. 


Wat wij bieden

Wij bieden je een baan die bij goed functioneren voor langere tijd is. Wanneer de weersomstandigheden mee zitten betreft dit een fulltime functie. Het bruto uurloon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je mee brengt en ligt tussen de € 13,27 (vanaf 21 jaar) en € 17,85 op basis van de cao Bouwnijverheid. Ook word je voorzien van werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in