+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voeger Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.870 - € 3.442 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ervaren voeger met passie voor renovatieprojecten? Wil je graag werken in een dynamische omgeving waar vakmanschap hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!   Als renovatie voeger bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van voegwerkzaamheden aan diverse renovatieprojecten. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar hoogwaardige kwaliteit. Je bent bekend met verschillende voegtechnieken en materialen en kunt deze toepassen op uiteenlopende ondergronden.


Ben jij het?

·        Aantoonbare ervaring als voeger, bij voorkeur in renovatieprojecten ·        Kennis van diverse voegtechnieken en materialen ·        In staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen ·        Nauwkeurigheid en oog voor detail ·        Klantgerichte instelling ·        In het bezit van rijbewijs B


Wat wij bieden

·        Salaris tussen €2870 en €3442 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. ·        Bouwpensioen via BPF vanaf je eerste werkdag. ·        Tijdspaarfonds voor netto vakantiegeld. ·        Kilometervergoeding van €0,32 per kilometer. ·        25 vakantiedagen. ·        20 ATV-dagen. ·        3 kortverzuimdagen. ·        Jaarlijks opleidingsbudget van €500 zonder terugbetalingsregeling. ·        Als kers op de taart biedt Faber een uniek spaarprogramma! Met elk gewerkt uur spaar je voor geweldige cadeaus, zoals het nieuwste gereedschap van Makita of DeWalt, JBL-muziekboxen, of zelfs een weekendje weg!


Waar jij werkt

Sta jij te popelen om je metselvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen? Sluit je dan aan bij ons dynamische team van gevelrenovatie-experts! Samen, met meer dan 40 gepassioneerde collega's, storten we ons dagelijks op de uitdagende projecten in de betoverende noordelijke provincies van Nederland: Friesland, Groningen en soms zelfs Drenthe.   Of het nu gaat om het ademen van nieuw leven in historische gebouwen, het herstellen van charmante gevels, het reinigen van vervuilde oppervlakken of het beschermen van tijdloze structuren, wij zijn erbij!   Solliciteer vandaag nog en word de onmisbare kracht in ons team van gevelkunstenaars.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in