+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Voeger Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.870 - € 3.224 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

We op zoek naar een ervaren voeger met een hart voor renovaties! Als jij gepassioneerd bent over het verfraaien van gebouwen en vakmanschap hoog in het vaandel draagt, dan ben jij degene die wij zoeken!   Als renovatie voeger bij dit bedrijf, ligt jouw taak in het vakkundig uitvoeren van voegwerk aan verschillende renovatieprojecten. Met scherp oog voor detail streef je altijd naar topkwaliteit. Je bent bedreven in diverse voegtechnieken en materialen, en weet deze toe te passen op uiteenlopende ondergronden.


Ben jij het?

Benodigdheden? Aantoonbare ervaring als voeger, bij voorkeur in renovaties. Kennis van diverse voegtechnieken en materialen is een must. Je werkt zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Nauwkeurigheid en klantgerichtheid zijn jouw handelsmerk. En ja, een rijbewijs B is vereist.


Wat wij bieden

Wat bieden wij voor deze mooie functie? Een salaris tussen €2870 en €3224 per maand, afhankelijk van je ervaring en kennis. Bouwpensioen via BPF vanaf je eerste werkdag, een tijdspaarfonds voor netto vakantiegeld, en een kilometervergoeding van €0,32 per kilometer. Plus, 25 vakantiedagen, 20 ATV-dagen, 3 kortverzuimdagen, en seniorendagen (als van toepassing). En laten we het jaarlijks opleidingsbudget van €500 zonder terugbetalingsregeling niet vergeten!   Maar dat is nog niet alles! Bij Faber hebben we een uniek spaarprogramma. Met elk gewerkt uur spaar je voor geweldige cadeaus, zoals het nieuwste gereedschap van Makita of DeWalt, JBL-muziekboxen, of zelfs een weekendje weg!


Waar jij werkt

Wie zijn wij? Een dynamisch team van gevelrenovatie-experts met meer dan 40 gedreven collega's. Samen storten we ons op uitdagende projecten in de betoverende noordelijke provincies van Nederland: Friesland, Groningen en soms zelfs Drenthe. Of het nu gaat om het nieuw leven inblazen van historische gebouwen, het herstellen van charmante gevels, het reinigen van vervuilde oppervlakken of het beschermen van tijdloze structuren, wij zijn erbij!   Solliciteer vandaag nog en word een onmisbare kracht in ons team van gevelkunstenaars!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in