+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Basisarts Autisme Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.264 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een basisarts die affiniteit heeft met autisme en op zoek is naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Maak deel uit van dit dynamisch team dat zich richt op diagnostiek, behandeling en begeleiding.


Jouw nieuwe baan

Als basisarts binnen dit team lever jij een belangrijke bijdrage in het diagnostische en behandelproces van cliënten met autisme, tot 18 jaar. Je voert intakes uit, verricht onderzoek en stelt samen met een regiebehandelaar behandelplannen op. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende disciplines en neem je deel aan intervisiebijeenkomsten om de kwaliteit van zorg te waarborgen en te verbeteren.

In crisissituaties ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de situatie en het bieden van passende ondersteuning.


Jouw nieuwe werkplek

Binnen het zorgnetwerk bied deze organisatie een veilige en stimulerende omgeving waarin cliënten met autisme hun ontwikkelingspotentieel kunnen verkennen en ontplooien.

Het multidisciplinaire team staat bekend om zijn holistische benadering, waarbij niet alleen de symptomen van autisme behandeld worden, maar er wordt ook gekeken naar de onderliggende problematiek en co-morbiditeit. Met behulp van evidence-based interventies streeft men ernaar om maatwerk te leveren aan elke cliënt.

De focus ligt op het bevorderen van de autonomie en het welzijn van de cliënten door middel van een breed scala aan therapieën en ondersteunende activiteiten. Als onderdeel van het team krijg je als ANIOS de kans om bij te dragen aan baanbrekend onderzoek en innovatieve behandelmethoden te verkennen, waardoor je een significante impact kunt hebben op het leven van de cliënten en hun families.


Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde masteropleiding geneeskunde, een BIG-registratie en AGB-code. Daarnaast…

  • beschik je over een rijbewijs;

  • ben je in staat om te participeren in de Spoed voor Jeugd-crisisdienst;

  • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een nieuwsgierige houding, evenals affiniteit met de belevingswereld van mensen met autisme.

Arbeidsvoorwaarden

Jij start zo spoedig mogelijk, dit bespreken we samen. De duur van deze functie is 1 jaar. Je werkt 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, FWG 65. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.264 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in