+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winsum (GR).

Basisarts zónder diensten Winsum (GR)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.583 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als ANIOS in de ouderenzorg, werk je in een team dat zich inzet voor het welzijn van ouderen. Je krijgt de kans om te groeien en waardevol werk te doen, zonder het draaien van diensten. Samen met een team van medische professionals, zorg je voor het welzijn en de behandeling van bewoners. Je komt te werken in een instelling die streeft naar de beste zorg voor ouderen. Plus, je kunt profiteren van een positieve werkomgeving en een fietsplan. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Door als ANIOS tijdelijk in de ouderenzorg te werken, ontwikkel jij jezelf verder.  Je profiteert hier van de goede persoonlijke begeleiding.


Jouw nieuwe baan

Waardevol werk doen in een aangename werkomgeving, waar jouw collega's net zo ambitieus zijn als jij. Een voordeel is dat jij geen diensten hoeft te draaien. Dit zorgt voor een prima balans tussen werk en privé!

Als arts verleen je specifieke medische zorg aan kwetsbare ouderen en anderen met diverse zorgbehoeften. Samen met de bewoners, hun naasten en collega’s geef jij kleur aan het leefplezier van de bewoner. Het zorg- en behandelproces is bij jou namelijk in goede handen. 

Het medisch team bestaat uit specialisten oudergeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, Physician Assistants en AIOS oudergeneeskunde. Dit team wordt ondersteund door doktersassistenten en verpleegkundigen. Jullie bieden een breed scala aan zorg, waaronder somatische en psychogeriatrische zorg, geriatrische revalidatiezorg en palliatieve zorg in verschillende regio's. Het doel is de realisatie van een geriatrisch expertiseteam voor deze regio, met een sterke focus op professionele groei, interdisciplinaire samenwerking en het ondersteunen van behandelaars zowel binnen als buiten de organisatie. Jullie streven ernaar het welzijn van de bewoners te bevorderen en revalidanten veilig en verantwoord terug te laten keren naar hun thuissituatie.


Jouw nieuwe werkplek

Deze instelling met in de ouderenzorg - met een 8 op de Zorgkaart Nederland - wil mensen een luisterend oor, een helpende hand en een goede leefomgeving bieden. Samen met jou als ANIOS zet jullie alles op alles zodat bewoners en cliënten het goed hebben in hun laatste levensfase, op eigen wijze en samen met hun familie en naasten.

De behandeldienst is een dynamisch en toegankelijk multidisciplinair team dat zijn kennis en expertise aanwendt ten behoeve van (kwetsbare) ouderen in de regio's. Voortdurend in ontwikkeling, streeft de behandeldienst ernaar om de zorg en behandeling voor complexe doelgroepen te versterken en te verbeteren. Zo werkt zij aan de oprichting van een expertisecentra in beide regio's. Deze centra zijn nauw verbonden met woon- en revalidatieafdelingen. Daarnaast wordt haar expertise ook ambulant ingezet, en recentelijk is gestart met eerstelijns diagnostiek en behandeling. Jullie houden de ontwikkelingen in de ouderenzorg nauwlettend in de gaten, zodat jullie tijdig kunnen inspelen op veranderende zorgbehoeften.


Wat breng je mee?

We hopen dat jij ...

  • een artsdiploma en een BIG-registratie hebt;

  • ervaring hebt in de ouderenzorg (een pluspunt!);

  • goede communicatieve vaardigheden hebt;

  • anderen motiveert met jouw enthousiasme.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op basis van detachering via BKV bij deze zorginstelling. Dat doe je 24 - 32 uur per week. Een startdatum kom je samen overeen, hoewel je al direct welkom bent. Dit is een detacheringsopdracht voor de duur van 5 á 6 maanden, waarin je een collega arts vervangt tijdens een zwangerschapsverlof. Het aanbod bestaat uit:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal 6.583 euro (conform cao vvt, schaal 65).

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  • Een fietsplan

  • Een BalansBudget voor werknemers.

  • Per kalenderjaar een totaal van 144 wettelijke en 93,4 bovenwettelijke vakantie-uren, bij een arbeidsduur van gemiddeld 36 uur per week (totaal 237,4 vakantie-uren).

  • Een pensioenregeling via PFZW.

  • Een positieve werkomgeving die jou energie geeft.

  • Collega's en waar je blij van wordt!

  • Een leaseauto via BKV is optioneel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in