+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

EP Adviseur Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lavi Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan het verbeteren van de duurzaamheid van gebouwen. Je doet inspecties, maakt energie labels en geeft advies over hoe gebouwen milieuvriendelijker kunnen worden. Je werkt aan verschillende projecten en leert veel. Je werkt deels op kantoor, deels buiten en soms vanuit huis. Je krijgt een elektrische auto van de zaak en werkt met een leuk team. Ook zijn er kansen om te groeien in je werk. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als EP Adviseur bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van gebouwinspecties, het verwerken van de opnamegegevens, het berekenen van energie labels, het bedenken en doorrekenen van duurzaamheidsmaatregelen en het opstellen van functionele adviezen welke aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. De opdrachten kunnen komen vanuit de woningbouw, particuliere sector en de utiliteitsbouw. 

Door het werken aan omvangrijke projecten ontwikkel jij jezelf als adviseur nog verder en werk je daarnaast mee aan productontwikkeling. Ook draag je de verantwoordelijkheid voor jouw klanten en relaties. Je werkt deels op kantoor, deels op locatie en deels vanuit huis. Je standplaats is Groningen, waar je omringd bent door ervaren collega’s.

Onze opdrachtgever is één van de grotere bedrijven in de energieadvisering in Nederland. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van energie labels voor gebouwen en advisering op welke wijze een vastgoedeigenaar zijn of haar vastgoed kan verduurzamen. Dit doen zij voor alle typen commercieel en maatschappelijk vastgoed en voor woningportefeuilles. Klanten van deze opdrachtgever zijn voornamelijk gemeenten, bedrijven, beleggers en woningcorporaties.

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO-opleiding bij voorkeur richting Bouw of je hebt een sterke affiniteit met de Bouw.
  • Je bent in het bezit van een EP-W/B diploma of bereid deze te halen middels een gerichte opleiding.
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook in staat om samen te werken met je collega’s.
  • Je hebt een authentieke en energieke persoonlijkheid.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en je bent woonachtig binnen een bereisbare afstand van Groningen.

Een uitdagende en dynamische baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een enthousiast, betrokken team van gezellige collega’s. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie. Een elektrische Volkswagen ID.3 auto van de zaak. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring. Plus een prestatie afhankelijke bonus en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in