+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerker Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een junior adviseur particulier voor ons bedrijf dat zonwering en rolluiken verkoopt. In deze rol help je klanten met advies en zorg je voor zonwering op maat. Je werkt in de showroom, maakt offertes en doet telefonische verkoop. Een unieke kans om te groeien in een team dat werkplezier belangrijk vindt. Met korting op je sportabonnement, ruimte om door te groeien en twee weken vrij met kerst, bieden we een geweldige start! Klaar om te ontdekken waarom wij de beste keuze voor jou zijn? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste klantgerichte professional? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een particulier verkoper voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van zonwering en rolluiken. Jij speelt een essentiële rol in het adviseren en begeleiden van de klanten. Met jouw enthousiasme en op maat gemaakt advies weet je de klant te voorzien van zonwering op maat. Je treed direct in dienst bij onze opdrachtgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Wat bieden wij jou
  • Direct een jaarcontract bij de opdrachtgever!
  • Korting op je sportabonnemen;
  • Ruime doorgroeimogelijkheden;
  • Een goed CAO met passend salaris!
  • Twee weken vrij rond de kerst!
Wie ben jij

We zoeken iemand die graag wil leren en initiatief toont, en die het leuk vindt om met klanten te werken. Het is een afwisselende en uitdagende baan! Je helpt klanten met advies en doet je best om aan hun wensen te voldoen, en zelfs hun verwachtingen te overtreffen.

Het zou geweldig zijn als je al wat kennis of ervaring hebt met zonwering, maar als dat niet zo is, maar je denkt dat je andere goede eigenschappen hebt, dan horen we graag van je!

  • Je moet minstens 32 uur per week beschikbaar zijn, en werken op zaterdag is verplicht.
  • Je hebt de flexibiliteit om af en toe bij te springen op de vestiging in Drachten.
Wat ga je doen

Als adviseur voor particuliere klanten werk je samen met je collega's om alle particuliere verkopen in de showroom in Groningen te regelen. Je verwelkomt klanten in de showroom en luistert goed naar wat ze willen. Met jouw enthousiasme en advies op maat help je klanten bij het vinden van de perfecte zonwering.

Daarnaast doe je de volgende taken:

  • Je maakt offertes en volgt deze op;
  • Je doet telefonische verkoop.
Waar ga je werken

Onze opdrachtgever levert dus zonwering en rolluiken en zorgen uiteraard voor de juiste werking. Dat doen ze vanuit meerdere vestigingen in Nederland. Als je je aangetrokken voelt tot een mensgerichte organisatie dan ben je bij deze organisatie op de juiste plek. Net als bij Tempo Team staat bij deze werkgever #werkplezier centraal. Ze streven er elke dag naar om verwachtingen te overtreffen en dit te doen met een glimlach.

Sollicitatie

Ben je toe aan een nieuwe werkomgeving en ervan overtuigd dat je een leuke bijdrage kan leveren? Solliciteer dan nu! Dan neemt ons team van MKB Groningen zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in