+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Duurzaamheidsadviseur Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voltier

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 4.600 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Voltier kan je jouw passie voor duurzaamheid inzetten. We zijn op zoek naar een duurzaamheidsadviseur die ons team komt versterken. Je krijgt de kans om met een breed scala aan groene energieoplossingen te werken, van zonnepanelen tot thuisbatterijen. Je dag is nooit saai, met de vrijheid om je eigen agenda te bepalen en klanten op een persoonlijke manier te adviseren. Samen met een gezellig en innovatief team, werk je aan een groenere toekomst en jouw persoonlijke groei. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zet jouw energie in voor een groenere toekomst als duurzaamheidsadviseur bij Voltier

Bij Voltier geloven we in het bouwen van een duurzame toekomst, stap voor stap. Onze missie is duidelijk: de overgang naar groene energie vereenvoudigen voor zowel bedrijven als huishoudens door slimme en complete energieoplossingen aan te bieden. Met producten variërend van zonnepanelen, airconditioners, thuisbatterijen, omvormers tot waterpompen, zetten we ons in voor innovatie en duurzaamheid. En nu zoeken we jou, een flexibele en sociale duurzaamheidsadviseur, om ons team te versterken en samen deze missie te verwezenlijken.

Jouw werkdag? Nooit saai en altijd groen.
In deze rol is geen dag hetzelfde. Je bent het hart van onze verkoop, waarbij je zelfstandig afspraken regelt en direct contact hebt met potentiële klanten om hen te adviseren over onze duurzame energieoplossingen. Je bezoekt hen thuis of adviseert ze telefonisch. Je luistert naar hun behoeften en adviseert op een eerlijke en persoonlijke manier. Bij Voltier geloven we in vrijheid en verantwoordelijkheid; je bepaalt je eigen agenda en werkwijze, gesteund door een informeel, gezellig, en innovatief team dat altijd klaar staat om elkaar te ondersteunen en te laten groeien.

Wat ga je doen ?
Bouwen aan relaties: Je gaat op bezoek bij klanten, waar je naar hun behoeftes luistert. Jouw doel? Sterke, persoonlijke banden smeden en laten zien hoe onze groene oplossingen hun leven kunnen verrijken.
Delen van je passie voor groen: Met jouw kennis en enthousiasme voor duurzame energie word je een betrouwbare gids. Je adviseert klanten over hoe onze producten, van zonnepanelen tot warmtepompen, perfect passen bij hun wensen.
Ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen: Je combineert de behoeften van de klant met onze technologieën om unieke, persoonlijke energie oplossingen te creëren die écht impact maken.
Introduceren van de nieuwste innovaties: Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat je onze klanten kunt verrassen met slimme thuisbatterijen, geavanceerde laadpalen en meer.
Versterken van het team: Samenwerken met jouw Voltier-collega’s, elkaar inspireren en van elke dag een kans maken om samen te groeien en onze groene missie vooruit te helpen.
Ontplooien van jouw talenten: Bij Voltier is er alle ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Via trainingen, coaching en dagelijkse ervaringen word je elke dag een beetje beter.

Wat wij van jou verwachten
Ervaring in duurzaamheid: Je hebt je sporen verdiend in de wereld van verduurzaming. Jouw kennis en ervaring zijn het fundament waarop we verder kunnen bouwen.
Commerciële spirit: Diploma's zijn een plus, maar jouw echte kracht ligt in je commerciële inzicht en de vastberadenheid om de groene revolutie vooruit te helpen.
Communicatiekunstenaar: Doelgericht en overtuigend in elk gesprek, jij weet hoe je onze missie kunt vertalen naar concrete acties en resultaten.
Flexibele inzet: Met een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week ben je helemaal klaar om je energie te steken in een duurzame toekomst.
Wat wij bieden
  • Een salaris waarvan jijzelf, door middel van onze bonusstructuur, de hoogte bepaalt. Bij een gemiddelde prestatie zal je salaris (inclusief bonus) rond de €3100 bruto per maand zijn. Dit kan oplopen tot €4600 bruto of meer. Kortom, verkoop je veel? Dan zie je dat terug in je salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden. Duurzaamheidsadviseur is de eerste stap in jouw Voltier avontuur, maar misschien past een functie op een andere afdeling jou nog beter. Onze toekomstplannen brengen ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Alles valt of staat met jouw eigen inzet!
  • Werken bij een van de best aangeschreven bedrijven op het gebied van zonnepanelen. Nu richten wij onze pijlen naar dezelfde positie in de energiemarkt.
  • Werken in een informele sfeer vol positiviteit. Korte lijnen, samenhorigheid en een doel, namelijk knallen!
  • Vakantiedagen. Je bouwt, op basis van een werkweek van 40 uur, 25 vakantiedagen per kalenderjaar.
  • Reiskostenvergoeding.
Wil je meer weten over de vacature Accountmanager? Bel of mail Michiel via 050 2340880 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Salaris

€ 2.700 - € 4.600 p/m
We hanteren een commissie/bonusregeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in