+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Helpende zomerperiode GRONINGEN Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JijZorgt

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 14 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Voor de zomer zoeken we een Helpende in de zorg in Groningen of Haren. Je helpt oudere bewoners met somatische of psychische klachten. Je werkt samen met een team en zorgt dat de bewoners zich goed voelen. Je doet verschillende taken, zoals helpen met eten en persoonlijke verzorging. Ook maak je een praatje met de bewoners. Een mooie kans om iets goeds te doen en ervaring op te doen in de zorg. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hé Helpende in de zorg! Voor de zomerperiode kunnen wij jouw hulp ontzettend goed gebruiken in Groningen of Haren. Vanaf week 30 tot week 40 ben jij minimaal 4 weken beschikbaar voor minimaal 15 uur per week. Jij bent degene die volledig de aandacht heeft voor de bewoners en de zorg en het welzijn voorop stelt. Je werkt de ochtenddiensten of avonddiensten en gaat graag aan de slag!

Waar kom je te werken en wat ga je doen?
De locatie waar jij gaat werken is een verzorgingshuis in Groningen. De bewoners worden steeds ouder en hebben somatische of psychische klachten. Hier werk je nauw samen met de Verzorgende IG’ers en andere zorgverleners uit het zorgteam. Voornamelijk ben je aan het werk op de ochtenddiensten en avonddiensten en richt je je op de Algemene Dagelijkse Levensbehoeften. Daarnaast verzorg je eventuele lichamelijke verzorging en vind jij het geen probleem om huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren. Veel bewoners vinden het prettig dat jij een gezellig praatje met ze maakt en op deze manier kun je de dag voldaan afsluiten.


Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
  • Een diploma MBO Helpende of Helpende plus;
  • Affiniteit met ouderenzorg;
  • Minimaal 4 weken beschikbaar tussen week 30 en week 40;
  • Je bent bereid om korte ochtenddiensten en/of avonddiensten te werken.


Aanbod

Wat bieden wij aan jou?
  • Een salaris tussen de € 14,95 en € 18,71 bruto per uur;
  • Een baan voor minimaal 15 uur per week op basis van een detachering met vaste uren of een contract waarbij je zelf bepaald wanneer je werkt;
  • Zelf kunnen aangeven welke diensten je wilt werken of een detachering met vaste uren.
Hoe werkt de sollicitatieprocedure?
Wij ontvangen graag een CV van jou met het liefst een korte motivatie. Wij nemen dan contact met je op om eventueel een kennismakingsgesprek in te plannen bij ons kantoor in Hoogeveen. Vervolgens beoordelen we of je een geschikte kandidaat bent voor de locatie en zullen wij jou voorstellen zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Is de locatie geïnteresseerd? Dan ga je meelopen of een eerste dienst werken en wanneer dat bevalt ga je starten met je nieuwe uitdaging en wensen wij jou veel succes!
Heb je toch nog wat vragen? Op de website vind je informatie over ons en je mag ons altijd bellen op 0528-314014 of je kunt een mailtje sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Salaris

FWG 25
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in