+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Frontend Developer Consultancy Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als Frontend Developer bij deze detacheerder krijg je de kans om individueel gedetacheerd te worden bij klanten, terwijl je deel uitmaakt van een groeiende organisatie die zich richt op het vormen van complete ontwikkelingsteams. Je zult werken aan projecten in de online keten, met veel ruimte voor creativiteit en doorzettingsvermogen. De mogelijkheid om door te groeien en junioren te begeleiden is een unieke kans binnen deze rol. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Frontend Developer bij deze detacheerder zal je voornamelijk individueel worden gedetacheerd bij een klant. Echter is de detacheringpartij continu in ontwikkeling. Zo hebben ze momenteel een aparte tak opgericht die enkel bestaat uit ontwikkelaars. Het doel dat ze voor ogen hebben is om gehele teams te kunnen detacheren en zo nog beter te kunnen functioneren en presteren. Ook willen ze hun eigen producten gaan ontwikkelen, waarvoor creativiteit en doorzettingsvermogen nodig is en uiteindelijk projecten en werknemers inhouse nemen. 

Vooralsnog kom je te werken op een afdeling die verantwoordelijk is voor alle activiteiten rondom de online keten van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de architectuur, ontwikkeling en oplevering van de projecten waar je aan werkt. Door veel één op één contact met je klant ga je samen opzoek naar de beste oplossingen. 

Eens per zes weken komen enkele collega's van de detacheringspartij bij je langs om te sparren en alle ontwikkelingen met je door te nemen. Wekelijks hebben jullie telefonisch contact. Als junior zal je veel worden ondersteund door je collega's, als medior/senior draag je de verantwoordelijkheid één of twee junioren te sturen. Kortom, je staat er nooit alleen voor!

Ben jij de Frontend Developer die enthousiast wordt van het bouwen van moderne en gebruiksvriendelijke applicaties? Loop jij voorop als het gaat om vernieuwende technologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!



Gevraagd

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Frontend Developer;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime kennis en ervaring met Javascript, Jquery, CSS3 en HTML 5.


Aanbod

  • Een salaris van €3.500,- en €5.500,- obv een 40-urige werkweek; 
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Uitgebreide mogelijkheden om je kennis te verdiepen en te verbreden;
  • De mogelijkheid om conferenties, meetups, game sessies, (kook-) workshops bij te wonen;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, voor jou op maat gemaakt;
  • Een team met professionele collega's die net zo gedreven zijn als jij!


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een detacheringspartij met twee vestigingen. Eén in Groningen en één in Hoevelaken, momenteel zijn ze voor beide vestigingen op zoek naar een Frontend Developer. De focus van deze detacheerder ligt vooral op de infrastructuur en ontwikkeling. Het scala van projecten is zeer breed. Ze werken samen met diverse klanten zoals overheidsinstanties, ziekenhuizen, maar bijvoorbeeld ook het Dolfinarium. Inmiddels hebben ze 50 personen in dienst waarvan 18 zich bezig houden met development, het overige personeel richt zich op de infrastructuur. Ongeveer 80% hiervan is in vaste dienst, de overige 20% is ZZP'er. Er is binnen de organisatie een mooie mix van ervaren en minder ervaren personen. Elke senior werkt bijvoorbeeld samen met twee junioren, waardoor er onderling veel kennis gedeeld wordt.  Een gezellig en vooral divers team met uiteenlopende klanten zorgt gezamenlijk voor een prettige werksfeer en een veelzijdig werkaanbod.Ondanks dat je bij een detacheerder werkt, heb je veel contact met je collega's. Onderling zijn er veel momenten waarop je met elkaar kan sparren over technieken en ontwikkelingen. Minimaal één keer in de twee maanden komt iedereen fysiek bij elkaar. Daarnaast worden er kennissessies en bijeenkomsten in het buitenland georganiseerd. Naast gesprekken over (nieuwe) technieken en projecten is er ook genoeg ruimte voor andere onderwerpen. Om dit te bevorderen zijn er vele borrels en zijn dé zomer- en kerstborrel niet meer weg te denken. Doordat de werknemers onderling vrij hecht zijn is de sfeer altijd goed. Binnen deze organisatie krijg je als Frontend Developer de ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en nieuwe ideeën zijn altijd welkom!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in