+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Project Director Storage, Hydrogen & Smart Grids Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

kWh People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.224 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame energie als Project Director Storage, Hydrogen & Smart Grids, waar je de kans krijgt om innovatieve en strategische projecten te leiden die de energietransitie versnellen. In deze rol ben je het middelpunt voor complexe duurzame energieprojecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor kwaliteit, planning en budget. Werk samen met een team van experts en breng je visie tot leven. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van creatieve oplossingen en nieuwe technologieën en ben jij gemotiveerd om mee te werken aan de versnelling van de energietransitie? Wil jij de unieke kans krijgen om aan het roer te staan van innovatieve en strategische projecten?  

Als Project Director Storage, Hydrogen & Smart Grids ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, de planning en het budget van de complexe en strategische duurzame energieprojecten van Novar. Je stuurt onder meer de diverse interne collega’s aan die zich bezighouden met de financiering, het opstellen van contracten en de bouw. Je rapporteert de voortgang en presenteert belangrijke investeringsbesluiten rechtstreeks aan de directie van Novar. 



Gevraagd

  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding bij voorkeur met een economisch of technisch profiel
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een projectmanagement omgeving
  • Je hebt een streepje voor als je werkervaring hebt opgedaan in de duurzame energie
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je hebt een helikopterview en kunt goed onder tijdsdruk werken
  • Je bent zelfstandig, praktisch en creatief persoon die problemen kan oplossen, beslissingen durft te nemen en goed kan werken in teamverband
  • Je kunt overtuigen, je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en kan je goed verplaatsen in de diverse stakeholders


Aanbod

Novar biedt een unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt nauw samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld. De lijnen zijn kort en iedereen is aanspreekbaar. We stimuleren creativiteit, flexibiliteit en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en je levert een zichtbare bijdrage aan de verduurzaming van het energiesysteem en daarmee Nederland. 

Novar biedt een marktconform salaris van maximaal € 7.224,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van werkervaring en expertise). Verder ligt er een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een persoonlijke budget en ruimte voor ontwikkelmogelijkheden. Denk aan een persoonsgebonden budget van 12%, mobiliteitsvergoeding van €550,- per maand, ruimte voor jouw ontwikkeling en mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf. Bovendien deel je mee in het succes van de onderneming middels een incentive regeling en een jaarlijkse trip. Bij Novar kun je flexibel werken op een van onze kantoren of vanuit huis wat gefaciliteerd wordt met een thuiswerkbudget.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in