+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Akkerbouwmedewerker - gewasverzorging en oogstspecialist Oudeschip

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Landbouwvoertuig (T)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.140 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als akkerbouwmedewerker breng je jouw ervaring en liefde voor de akkerbouw in de praktijk. Je helpt mee aan een goede oogst door het jaar heen. In de winter werk je met aardappelen en help je met het laden en lossen. In het groeiseizoen werk je op het land door te ploegen, zaaien en meer. Ook als je nog niet alles weet, maar wel graag wilt leren, ben je welkom. Je komt in een team met veel kennis en passie voor het vak. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jij draait al langer mee in de akkerbouw en hebt kennis van de diverse werkzaamheden die zich voordoen op het akkerbouwbedrijf. Als akkerbouwmedewerker focus jij je op gewasverzorging om een zo optimaal mogelijke oogst te genereren.

Als akkerbouwmedewerker kun jij op dit bedrijf al jouw ervaring in de praktijk brengen. Je komt op dit bedrijf terecht als akkerbouwmedewerker waarbij de focus ligt op de teelt. Een optimale oogst in combinatie met de beste kwaliteit, dat is waar jullie op dit bedrijf naar streven. 

De werkzaamheden zijn per seizoen afwisselend. In de winterperiode houd je je bezig met het lezen van aardappelen, rijd je op de heftruck, ondersteun je bij het opzakken en help je bij het laden en lossen van vrachtwagens. In het teeltseizoen ben je volop op het land te vinden: ploegen, zaaien, poten, selecteren en rooien behoren tot jouw werkzaamheden. 

Dit akkerbouwbedrijf stimuleert jong talent, ben jij dus minder ervaren en ben je nog niet bekend met alle bovengenoemde werkzaamheden, maar wel vol motivatie om verder te leren in deze mooie sector? Ook dan ben je van harte welkom op dit bedrijf.


Functie eisen
  • Mbo diploma richting akkerbouw en/of relevante werkervaring
  • Rijbewijs T
  • Bij voorkeur in bezit van heftruckcertificaat
Over het bedrijf

Het vooruitstrevende akkerbouwbedrijf richt zich voornamelijk op de teelt van hoogwaardig pootgoed. Je komt terecht in een hecht team vol enthousiaste en ervaren medewerkers.


Wat wij bieden

Op dit akkerbouwbedrijf kun jij jaarrond aan de slag. Je salaris ligt afhankelijk van je ervaring tussen de € 2.140,00 en € 2.800,00 per maand en is conform cao. Daarnaast bouw je pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen op. Ook ontvang je bij aanvang van het werk van ons een pakket met werkkleding. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in